Adrien Rabiot kimdir hangi takımda mevkide oynuyor istatistikleri aslen nereli?

Fenerbahçe transfer haberleri ile adı gündeme gelen Adrien Rabiot araştırma konusu oldu. Özellikle de maaşı ve aslen nereli olduğu merak edilirken oyuncu hakkında merak edilen sorular yanıtlandı.

Adrien Rabiot kimdir hangi takımda mevkide oynuyor istatistikleri aslen nereli?

Bu sene Ali Koç ve Acun Ilıcalı tarafından büyük transfer sözleri verilen Fenerbahçe taraftarları her haberi yakından takip etmeye devam ediyor. Fenerbahçe transfer haberleri ile adı gündeme gelen son oyunculardan biri de Adrien Rabiot oldu. Rabiot'un maaşı ve aslen nereli olduğu gibi sorular merak edilirken oyuncunun istatistikleri de araştırılıyor.

RABİOT ASLEN NERELİ, ADRİEN RABİOT KAÇ YAŞINDA?

3 Nisan 1995 doğumlu olan Rabiot aslen Fransız olup Fransa milli takımının formasını giymektedir. 1.88 boyunda olan ve adı son günlerde Fenerbahçe ile anılan oyuncu 29 yaşındadır.

ADRİEN RABİOT HANGİ TAKIMDA FORMA GİYİYOR, HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Fenerbahçe'nin ismi son dönemde pek çok oyuncu ile anılmaya başlarken liglerin başlamasına rağmen aksamalar yaşanan mevkiler için oyuncu arayışları devam ediyor. Fenerbahçe'de gündeme gelen son oyuncu ise Adrien Rabiot oldu. 29 yaşındaki Fransa milli takımının oyuncu yerel liglerde ise İtalya'da top koşturan Juventus takımının formasını terletiyor. Orta saha oyuncusu olan Rabiot, Juventus'ta 25 numaralı formayı giyiyor. Fenerbahçe ise transfer hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER