ABB Fomget'in konuğu Fenerbahçe Petrol Ofisi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 18. haftasında ABB Fomget evinde şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

ABB Fomget'in konuğu Fenerbahçe Petrol Ofisi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 18. haftanın perdesi Ankara'da dev maç ile kapanacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fomget G. S. K ile Fenerbahçe Petrol Ofisi haftanın en önemli ve kritik maçında karşı karşıya gelecek.

Ankara'da bulunan Yenikent Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak mücadele 17.30'da başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmada Bahadır İleri düdük çalacak. İleri'nin yardımcı hakemliğini Ayhan Uğurlu ve Furkan Köknar yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ahmet İlkay Türkyılmaz olacak.

ZİRVENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK MAÇ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 18. hafta maçları oynanmadan önce Fenerbahçe Petrol Ofisi 43 puanla Galatasaray ile aynı puana sahip fakat avreaj ile önde olduğu lider konumdaydı. Galatsaray'ın deplasmanda Beylerbeyispor'u 1-0 mağlup etmesi ile maç eksiği ile ikinci sırada bulunuyor. ABB Fomget ise 17 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 38 puan topladı ve zirveden 5 puan geride 3. basamakta bulunuyor. Karşılaşmanın sonucu lig zirvesi için birçok denklemi barındırdığı için tüm gözler bu maça çevirilmiş ve nefesler tutulmuş durumda. Başkent ekibi evinde Fenerbahçe'yi mağlup ederek şampiyonluk mücadelesinden kopmak istemiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER