ABB FOMGET yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Teknik Direktörü Cumali Enginar, sezonu şampiyon bitirmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu çerçevede çalışmaların devam ettiğini dile getiren Enginar, yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET, yeni sezon hazırlıkları başladı. ABB FOMGET Teknik Direktörü Cumali Enginar, sezonu şampiyon olarak bitirmek istediklerini ifade ederken Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde de Türkiye'yi layıkıyla temsil etmek istediklerini dile getirdi.

ABB FOMGET Teknik Direktörü Cumali Enginar ile takım kaptanı Selda Akgöz, yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi. ABB FOMGET Teknik Direktörü Enginar, takımla çalışmalara geçen yıl başladığını ifade etti.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FOMGET'İN YENİ SEZONDAKİ HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Geçen yıl son maçta şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdıklarını söyleyen Enginar, "Yine iddialıyız. Yönetim çok özverili bir şekilde çalıştı ve gerçekten iyi bir kadro kuruldu. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk, daha sonra Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz, önümüzdeki sene UEFA'yı da koyacaklar. Tabii ki FOMGET'in her zaman hedefi şampiyonluktur, Avrupa'da da Türkiye'yi en iyi bir şekilde temsil etmektir." diye konuştu. Takımlarının maçlarına Ankaralıların her geçen gün ilgisinin arttığını da belirten ABB FOMGET Teknik Direktörü Enginar, FOMGET'i değil Ankara'yı temsil ettiklerini dile getirerek önceliklerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı