ABB Fomget yarın lige dönüyor

ABB Fomget, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 14. hafta erteleme maçında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek.

ABB Fomget yarın lige dönüyor

Hasret bitiyor ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde heyecan erteleme maçları ile başlayacak. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 23 Aralık 2023'te oynanan müsabakalar ile ligin ilk yarısı tamamlanmış ve 18 günlük araya girilmişti. 8 karşılaşmanın tamamının yarın oynanacağı 14. haftada 3 maç saat 12.00'de, 1 maç 13.00'te kalan 4 maç ise saat 14.00'te başlayacak.

ABB FOMGET DİYARBAKIR DEPLASMANINDA

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde başarıyla mücadele eden başkent ekibi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fomget G. S. K bu hafta Diyarbakır'da olacak. ABB Fomget deplasmandaAmed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Diyarbakır'da bulunan Seyrantepe 2 Nolu Çim Saha'da mücadele saat 14.00'te başlayacak.

FOMGET İLK YARIYI NASIL TAMAMLADI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fomget G. S . K ilk yarıda oynadığı 14 müsabakada 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı ve 29 puan toplayarak ilk yarıyı 3. sırada tamamladı. İlk yarı sonunda zirvede Fenerbahçe Petrol Ofisi ve Galatasaray 37 şer puan ile ilk iki sırayı almış durumda. Sezona şampiyonluk parolası ile giren ABB Fomget oluşan 7 puanlık farkı ikinci yarıda kapatıp ipi göğüslemek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER