ABB Fomget Trabzonspor'u ağırlıyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 15. haftasında ABB Fomget bugün evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

ABB Fomget Trabzonspor'u ağırlıyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 15. hafta karşılaşmaları bugün saat 12.00, 13.00 ve 14.00'te oynanacak mücadelelerle başlayacak. Başkent ekibi Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G. S. K (ABB Fomget) evinde Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. ABB Fomget ile Trabzonspor'un karşılaşacağı maç Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele 23 Aralık Cumartesi (Bugün) saat 14.00'te başlayacak.

Karşılaşmada hakem Mücahit Karakurt düdük çalacak. Karakurt'un yardımcı hakemliğini İbrahim Kandemir ve Melih Kaya yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Şaver Şentürk olacak.

ABB FOMGET ZİRVEDEN KOPMAK İSTEMİYOR

Ankara ekibi ABB Fomget Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2023 - 24 sezonunda geride kalan 13 karşılaşmada 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 29 puan ile 3. sırada yer alıyor. Lider Galatasaray'ın 7, ikinci Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde bulunan Başkent ekibi, Trabzonspor'u mağlup ederek zirve takibini sürdürmek istiyor.

ABB Fomget'in rakibi Trabzonspor ise ligde iyi bir grafik ortaya koyamıyor. Karadeniz ekibi oynadığı 13 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ile 8 mağlubiyet aldı ve topladığı 11 puanla 12. sırada yer alıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER