ABB Fomget ilk yarı mağlubiyet ile kapattı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 15. haftasında ABB Fomget evinde Trabzonspor 2-0'a mağlup oldu ve ilk yarıyı mağlubiyetle tamamladı.

ABB Fomget ilk yarı mağlubiyet ile kapattı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde ilk yarı tamamlandı. Ligin güçlü takımlarından Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fomget evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Yenikent Osmanlı Stadyumu'nda oynanan karşılaşma zorlu bir mücadeleye sahne oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın gol girişimleri olsa da gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti. İkinci yarıda Karadeniz ekibi Trabzonspor 50 ve 59. dakikada bulduğu gollerle maçı koparmayı bildi ve Ankara Büyük Şehir Belediyesi Fomget karşısında sahadan galibiyet ile ayrılmayı başaran taraf oldu.

ABB Fomget ilk yarı mağlubiyet ile kapattı

Trabzonspor karşısında aldığı mağlubiyet ile ABB Fomget ligde üst üste 2. mağlubiyetini aldı ve ilk yarıyı mağlubiyetle tamamladı. Ankara ekibi geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olmuştu.

SON ŞAMPİYON ZİRVENİN 7 PUAN GERİSİNDE KALDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fomget, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde ilk yarıyı Fenerbahçe Petrol Ofisi ve Galatasaray'ın 7 puan gerisinde 29 puan gerisinde tamamladı. Ankara'nın kırmızı - beyazlı kadın futbol takımı oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Zirveyi paylaşan Fenerbahçe ve Galatasaray ile 12 galibiyet ile mağlubiyet sonucunda 36'şar puanla zirvede bulunuyor. Fenerbahçe averajla ezeli rakibinin önünde ilk yarıyı lider tamamladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER