ABB FOMGET Fenerbahçe Petrol Ofisi'ne mağlup oldu

ABB FOMGET, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2024 - 2025 sezonu ilk hafta maçında bugün Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni konuk etti. Karşılaşma futbolseverlerin gündeminde yer alırken maç, ABB FOMGET',n mağlubiyeti ile sona erdi.

ABB FOMGET Fenerbahçe Petrol Ofisi'ne mağlup oldu

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2024-2025 sezonu ilk hafta maçı 8 Eylül tarihinde başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET, 2024-2025 sezonu ilk hafta maçında Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni konuk etti.

Sincan ilçesi Yenikent semtinde bulunan Osmanlı Stadı'nda oynanan karşılaşma saat 17.00'de başladı. Karşılaşmada hakem Bedirhan Efeakdoğan görev yaparken ABB FOMGET Teknik Direktörü Cumali Enginar, yeni sezon öncesi oyuncularıyla iyi bir kamp ve antrenman süreci geçirdiklerini, sezona çok iyi hazırlandıklarını ifade etti.

ABB FOMGET, TURKCELL KADIN FUTBOL SÜPER LİGİ'NDE FENERBAHÇE'YE MAĞLUP OLDU

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi birinci haftasında, ABB Fomget ile Fenerbahçe Petrol Ofisi, Osmanlı Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmada, ABB Fomget oyuncusu Olha Ovdiychuk rakibi ile mücadele etti. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi birinci haftasında, ABB Fomget ile Fenerbahçe Petrol Ofisi, Osmanlı Stadı’nda karşılaştı. Fenerbahçe Petrol Ofisi oyuncusu Yağmur Uraz, attığı gol sonrasında sevinç yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1 - 1 berabere sona erdi. İkinci yarı ise Fenarbahçe'nin attığı gol ile 2 - 1 sona erdi.

ABB FOMGET Fenerbahçe Petrol Ofisi'ne mağlup oldu


Öte yandan ABB FOMGET Teknik Direktörü Cumali Enginar, "Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Yapılan transferlerle takımımız daha da güçlendi. Maça galibiyet parolasıyla çıkacağız, hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk." açıklamasına yer vermişti.

SONRAKİ HABER