ABB Fomget deplasmanda Fatih Vatanspor'u 1-0 mağlup etti

Ankara Büyükşehir Belediyesinin kadın futbol takımı Fomget üst üste 2. galibiyetini aldı. Geçen hafta evinde Beşiktaş'ı yenen kırmızı beyazlılar bu hafta Fatih Vatanspor'dan 3 puanı almayı başardı.

ABB Fomget deplasmanda Fatih Vatanspor'u 1-0 mağlup etti

Ankara'nın kadın futbolu konusunda öncü takımlarından Fomget Turkcell Kadınlar Ligi 4. hafta mücadelesi kapsamında Fatih Vatanspor ile karşı karşıya geldi. İlk 3 haftada 4 puan toplayabilen Fomget bu maçı da boş geçmedi ve puanını 7'ye yükseltti.

Her iki takımında önemli mücadele verdiği maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Takımlar ikinci yarıda da mücadelesini sürdürürken maçın tek golü Fomget'ten Armisa Kuc'dan geldi. 32 yaşındaki Karadağ'lı forvet 73. dakikada takımına 3 puanı getiren golü kaydetmeyi başardı.

SPOR

Mücadelenin geri kalan kısmında başka gol sesi çıkmadı ve ABB Fomget 3 puanı hanesine yazdıran takım oldu. Geçen haftada Beşiktaş engelini geçen Fomget aldığı ikinci 3 puan ile puan skalasında önemli bir avantaj elde etti.

Fomget 14 takımlı ligde zirve yarışında yer almaya devam etti. Ankara'ya mutlu dönecek olan kırmızı beyazlılar bir sonraki maçını evinde Hakkarigücü ile karşı karşıya gelecek. 6 Ekim'de oynanacak mücadelenin adresi Yenikent Osmanlı Stadyumu olacak.

Ligin ilk maçını kazanan Fatih Vatanspor ise üst üste 3. defa mağlubiyet yaşadı. İstanbul ekibi bir sonraki maçını deplasmanda Çekmeköy ile oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER