ABB Fomget deplasmanda Amed SK ile yenişemedi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kadın futbol takımı ABB Fomgetbugün Kadınlar Süper Ligi mücadelesinde deplasmanda Amed SK ile karşı karşıya geldi.

ABB Fomget deplasmanda Amed SK ile yenişemedi!

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kadın futbol takımı bugün lif mücadelesine Amed SK deplasmanında devam etti. Diyarbakır’da oynanan karşılaşmada her iki takım da 3 puan için mücadele etti. Karşılaşma büyük bir heyecan ile başlarken ekipler birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandılar.

İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI!

Verilen mücadele büyük bir heyecan ile takip edilirken ilk yarıda sahadan gol sesi çıkmadı. Her iki takım da önemli gol pozisyonlarına girerken bunları sonuçlandıramadılar. Bunun üzerine mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi. Taraflar gol umutlarını ikinci yarıya taşıdılar.

BERABERLİK BOZULMADI!

Amed SK – ABB Fomget arasındaki mücadelenin ikinci yarısında heyecan zirve yaptı. Her iki takım da maçı kazanmak için gayret gösterdi. Bu gayretlerin sonucunda ikinci yarıda hem ABB Fomget hem de Amed SK bu yarıda 1’er gol buldular. Ancak bulunan bu karşılıklı goller ile mücadelede eşitlik yine bozulmadı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

DEPLASMANDAN 1 PUAN!

ABB Fomget her ne kadar karşılaşmada 3 puan almayı hesaplamış ise de deplasmanlı sistemde ligde alınan her deplasman puanı altın değerinde oluyor. Bu açıdan ABB Fomget haftayı bir nebze olsun kazanç ile kapatan ekipler arasında yer aldı. ABB Fomget bundan sonraki lig mücadelesi için Ankara’da hazırlıklarına devam edecek.

SONRAKİ HABER