ABB Fomget Beşiktaş'ı ağırlıyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 13. haftasında ABB Fomget evinde Beşiktaş United Payment ile karşı karşıya gelecek.

ABB Fomget Beşiktaş'ı ağırlıyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 13. haftası oynanacak tek maç ile tamamlanacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı (ABB Fomget) evinde Beşiktaş United Paymet ile karşı karşıya gelecek.

Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak mücadele 11 Aralık Pazartesi (Bugün) saat 17.30'da başlayacak. Karşılaşmada Nuriye Çınar Bal'ın düdük çalacak. Bal'ın yardımcılığını Çiğdem Varan ve Erdal Uncer yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ertuğrul Ramazan olacak.

ABB ZİRVEDEN UZAK KALMAK İSTEMİYOR

ABB Fomget, Galatasaray ve Fenerbahçe Petrol Ofisi ile şampiyonluk yarışı veriyor. Galatasaray bu hafta deplasmanda Kdz. Ereğlispor ile karşı karşıya geldi ve rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 36'ya yükseltti. Fenerbahçe Petrol Ofisi ise konuk ettiği Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti ve puanını 33 yaptı. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 13. haftasına 32 puan ile giren ABB Fomget zirve yarışındaki iki rakibinin kazandığı haftada zorlu mücadelede Beşiktaş United Payment'i mağlup ederek puanını 32'ye yükseltmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

ABB Fomget: Selda Akgöz, Julia Marcano, Diane Viviver, Başak İçinözbebek, Armisa Kuc, Sladana Bulatovic, Birgül Sadıkoğlu, Ümran Özev, Vusala Seyffadinova, Olha Ovdiychuk, Yana Derkach.

Beşiktaş: Ezgi Çağlar, Sema Polat, Gizem Gönültaş, Ogbonna, Beyza Kara, Seda Nur İncik, Donjeta Halilaj, Elif Keskin, Macin, Tukumbuke, Başak Gündoğdu.

SONRAKİ HABER