ABB Fomget ALG Spor'u konuk ediyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 22. haftasında başkent ekibi ABB Fomget G. S. K, ALG Spor'u konuk ediyor.

ABB Fomget ALG Spor'u konuk ediyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 23. hafta mücadeleleri 9 Mart (Bugün) başlıyor. 7 maçın bugün 1 maçın 10 Mart Pazar (Yarın) oynanacağı haftada Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fomget G. S. K evine bugün ALG Spor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak ve saat 17.45 başlayacak.

Karşılaşmada Muhammet Abbas düdük çalacak. Abbas'ın yardımcı hakemliğini İlknur Ülker ve Enes Doğrueli yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Onur Aydoğdu olacak.

ABB Fomget G. S. K, Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde oynadığı 21 mücadelede aldığı 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda topladığı 45 puan ile 3. basamakta bulunuyor.

ABB Fomget'in rakibi ALG Spor ise 21 karşılaşmada 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 40 puan ile 5. sırada bulunuyor.

ABB FOMGET HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Ankara ekibi en yakın takipçisi Beylerbeyispor'un 1 puan ve ALG Spor'un 5 puan önünde zirve mücadelesine devam ederekne ilk iki sıradan uzaklaşmak istemiyor ve rakibini mağlup ederek 3 puanı cebine koymak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER