ABB Aski Spor'dan 2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri duyurusu

Aski Spor Kulübü tarafından 2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri için duyuru yayınlandı.

ABB Aski Spor'dan 2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri duyurusu

Aski Spor Kulübü önemli bir etkinlik duyurusu yaptı. Bu duyuruya göre merakla beklenen 2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri için tarih belli oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Aski Spor Kulübü çatısı altında yapılacak olan organizasyonda 700 pehlivan hünerlerini gösterecekler.

700 PEHLİVAN KATILACAK

Edinilen bilgilere göre 2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne 60’ı başpehlivan olmak üzere toplamda 700 pehlivan katılım gösterecek. Tam bir şölen havasında geçecek olan organizasyonun Keçiören Bağlum Stadyumu’nda olacağı bildirildi.

TARİH BELLİ OLDU

Aski Spor Kulübü bir açıklama yayınlayarak 2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin yapılacağı tarihi ve saati de duyurdu. Buna göre 15 Eylül 2024 tarihinde saat 10:00’da organizasyonun açılışı yapılacak. Gün boyu güreş müsabakaları gerçekleştirilecek ve gün sonunda kazanan güreşçiler belli olacak. Tam bir şölen ortamının oluşması beklenirken başta Ankaralılar olmak üzere bu etkinliğe tüm Türkiye’den katılımın yoğun olması bekleniyor.

Aski Spor Kulübü etkinliğe dair şu açıklamayı yaptı:

“Pehlivanlar Keçiören Bağlum Stadyumu’nda Buluşuyor! ABB ASKİ Spor çatısı altında 2’ncisini organize ettiğimiz ve 60 başpehlivan ile 700 pehlivanın kol bağlayacağı “2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri” Keçiören Bağlum Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Şölen tadında geçecek olan Ata sporumuz yağlı güreşlere tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

ABB Aski Spor'dan 2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri duyurusu

Yapılacak olan 2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri için şimdiden heyecan yaşanmaya başlandı. Gelecek hafta sonu gerçekleşecek olan etkinlik Ankara’nın en önemli hafta sonu etkinliği olacak. Bu etkinliğe dair gelişmeler çok yakından takip edilirken duyurular ilgili birimlerden yapılmaya devam edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER