ABB Ankaralıları Fomget -Hakkarigücü Spor maçına davet etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET kadın futbol takımının maçı için tüm Ankaralıları maça davet etti. Maç bileti ücretsiz olarak verilirken yine isteyen Ankaralılar için maça otobüs kaldırılacak.

ABB Ankaralıları Fomget -Hakkarigücü Spor maçına davet etti

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde Başkenti temsil eden Fomget kadın futbol takımı bu hafta evinde Hakkarigücü Spor'u konuk edecek. Ankara Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak olan maç için Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm Ankaralıları maça davet etti.

ABB FOMGET - HAKKARİGÜCÜ SPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

ABB Fomget takımı resmi hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 5. Hafta maçında Hakkarigücü Spor ile 6 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Osmanlı Stadı’nda karşılaşacak. Tribünlerdeki yerini al, takımına destek ol!" denilerek tüm Ankaralılar maça davet edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından takımını desteklemek isteyen Ankaralılar için ücretsiz otobüs kaldırılacka. Keçiören Osmanlı Stadı'nda oynanacak maç için;

19 Mayıs Stadı önünden saat 11:30'da,

Sincan Aile Yaşam Merkezi önünden saat 12:00'de,

Yakacık Mesire Alanı önünden saat 11:30'da otobüs kaldırılacak.

Maçın biletleri de yine Ankaralıların takımlarına tam destek olmalarını sağlamak adına ücretsiz olarak verilecek. Maçı trübünde izlemek isteyen Ankaralıların saat 13:00'de Osmanlı Stadında hazır olmaları yeterli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER