A Milli takımın Çekya maçı muhtemel 11'i! Arda Güler bilmecesi çözülüyor

Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden olan A Milli Futbol Takımı ile ilgili tartışmalar sürüyor. Kadro tercihi ve takım içi yaşananların gölgesine gruptaki son maçta nasıl bir sonuç olacağı merak konusu oldu.

A Milli takımın Çekya maçı muhtemel 11'i! Arda Güler bilmecesi çözülüyor

Bizim Çocuklar'ın Portekiz maçında aldığı yenilgiden çok bir önceki maçta formda olan isimlerin sahada yer almaması çok konuşulmuştu. Bir önceki maçın yıldızları Mert Müldür, Kenan Yıldız ve Arda Güler'in maça yedek başlaması futbolseverleri çıldırtmıştı.

Takımın aldığı 3-0'lık yenilginin ardından gruptan çıkmak riskli hale gelince takıma ve teknik direktör Montella'ya gelen eleştirilerde arttı. Gruptaki son maçını Çekya ile oynayacak milli takımda Montella'nın sahada nasıl bir 11'le yer alacağı üzerine tartışmalar sürüyor.

TÜRKİYE - ÇEKYA MUHTEMEL KADRO

A Milli Teknik Direktörü Montella'nın Çekya karşısında Tivibu'da yer alan habere göre şu isimler ile sahada yer alması bekleniyor;

Altay, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Yusuf Yazıcı, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz

ARDA VE KENAN GERİ 11'E

Sadece Türkiye'nin değil Avrupa futbolunun da gelecek vadeden isimlerinden gösterilen Kenan Yıldız ve Arda Güler'in Çekya maçında yeniden sahaya döneceği düşünülüyor. Juventus'ta oynayan Kenan Yıldız ve Real Madrid'in göz bebeği olan Arda Güler'in sahada yer almaları halinde nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Milliler grupta 4 puanda bulunuyor. Bu maçtan 1 puan alınsa bile son 16'ya kalınacak. O yüzden A Milli Takımın bu maçtan puan ya da puanlar alması gerekiyor.

SONRAKİ HABER