A Milli Takımda bir sakatlık şoku daha! Enes Ünal kadrodan çıkartıldı

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasına hazırlanan A Milli Futbol Takımımızdan kötü haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çağlar Söyüncü'nün aday kadrodan çıkartılmasının ardından bir kadrodan çıkarma haberi daha geldi.

A Milli Takımda bir sakatlık şoku daha! Enes Ünal kadrodan çıkartıldı

Turnuvanın önemli işlere imza atma potansiyeli yüksek takımlarından Türkiye, 2 hafta kalan maçlar öncesi kan kaybetmeye devam ediyor. Tecrübeli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün sakatlık nedeniyle turnuva kadrosundan çıkartılmasının ardından bir eksiklikte forvet hattında yaşandı.

TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

A Milli Takımda bir sakatlık şoku daha! Enes Ünal kadrodan çıkartıldı

Türkiye Futbol Federasyonu konu ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Enes Ünal'ın geniş kadrodan çıkartıldığını açıkladı. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"A Millî Takımımızın dün akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında almış olduğu darbenin ardından muayene ve tetkikleri yapılan forvet oyuncumuz Enes Ünal'ın sol ayak başparmağında kırık tespit edildi.

Enes'in yaşamış olduğu sakatlığın, EURO 2024 turnuvası süresince tam olarak iyileşmeyeceği belirlendiğinden, futbolcumuz A Millî Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası geniş kadrosundan çıkarıldı"

BOURNEMOUTH BONSERVİSİNİ ALMIŞTI

Sezonu Getafe'den kiralık olarak Premier Lig ekibi Bournemouth'ta tamamlayan Enes Ünal bu takımın kalıcı bir parçası olmuştu. Takımı ile oynadığı 17 maçın sadece 3'ünde ilk 11 olan Enes geri kalan maçlarda sonradan tercih edilmişti.

İngiliz ekibi futbolcuyu 4 yıllığına renklerine bağladığını ilan etmişti. Enes'te bir mesaj yayınlayarak eski takımına veda etmişti

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER