A Milli Kadın Voleybol Takımı Yarı Finalde İtalya'ya elendi

Filenin Sultanları, tarihte ilk kez 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Yarı Finale yükseldi. Filenin Sultanları yarı final rakibi İtalya olurken heyecanla beklenen karşılaşma sona erdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Yarı Finalde İtalya'ya elendi

Filenin Sultanları, tarihte ilk kez Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Yarı Final’e yükselerek İtalya ile karşılaştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı final maçına 8 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de çıktı. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlandı.

C Grubu’nda Hollanda’yı 3 - 2, Dominik Cumhuriyeti’ni 3 - 1 yenen Filenin Sultanları, İtalya’ya 3 - 0 mağlup olarak ikinci olmuştu. A Grubu’nda yer alan Çin ise ABD’yi 3 - 2, Sırbistan’ı 3 - 1, Fransa’yı 3 - 0 yenerek lider çıkmıştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'nun üçüncü ve son maçında İtalya'ya 3 - 0 yenildi.

FİLENİN SULTANLARI İTALYA'YA YENİLDİ: HEDEF BRONZ MADALYA

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde İtalya'ya 3 - 0 kaybetti. Sultanlar, bronz madalya maçında Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Bu sonucun ardından İtalya finale yükselirken Filenin Sultanları ise bronz madalya maçında Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 10 Ağustos'ta 18.15'de TRT 1 ekranından naklen yayınlanacak ve şifresiz olarak izlenebilecek.

SONRAKİ HABER