A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz görevden alındı

A Milli Futbol Takımı'nın uzun süredir teknik direktörlüğünü yapan Stefan Kuntz, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından görevden alındı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz görevden alındı

Türkiye Futbol Federasyonu Japonya-Türkiye hazırlık maçında A Milli Takımı'nın başarısız olması sonucu koltuğu sallanan Stefan Kuntz'u görevden aldı. TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini bildirdi.

2024 EURO İÇİN EKİM AYI ÖNEMLİ

A Milli Takım, 2024 yılında yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası için 12 Ekim'de Hırvatistan deplasmanına çıkacak. Ay-yıldızlılar ardından 15 Ekim'de Letonya'yı konuk edecek.

screenshot-17.jpg

A MİLLİ TAKIMDA 2010'DAN BU YANA 6. HOCA

Japonya maçındaki başarısızlık ve Ermenistan'daki beraberlikten sonra halkın önünde çöküşe gecen teknik direktör oyuncuları hedef aldı.

Kuntz'un sözleri kadar oyuncularını suçlaması da durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Saha içi kadar saha dışı sorunları da Ay-Yıldızlıların bunalımda olduğunu gösterdi. Durumun ciddiyetini gösteren en önemli şey ise Kuntz'un A Milli Takımının 2010'dan bu yana 6. hocası olması.

b5d2c0eec62c497ea237d6ea6dc73650.jpg

A MİLLİ OYUNCULARİ FATİH TERİM'İ İSTİYOR

A Milli Takımın teknik direktörü boşluğu olunca akıllara ilk olarak Fatih Terim geldi. Daha önceden 3 dönem millileri çalıştıran Terim üzerinde fikir birliğine varıldığı öğrenildi.

Kulis konuşmalarına göre bazı futbolcuların Fatih Terimi istediği öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu konuyu Ankara'ya bildirdi ve Terim için onay alındığı iddia edildi. Önümüzdeki günlerde Stefan Kuntz ile yolların ayrılıp Terim'in göreve başlamasının çok yüksek bir ihtimal olduğu konuşuluyor.

SONRAKİ HABER