25 Haziran EURO 2024 Maç programı belli oldu! Bugün hangi maçlar oynanacak

Euro 2024'te sırayla gruplarda mücadeleler tamamlanıyor. Yavaş yavaş turnuvaya grup maçlarında veda eden takımlar belli olurken bazı takımlarda en iyi 3.ler arasına girme hayalini sürdürüyor.

25 Haziran EURO 2024 Maç programı belli oldu! Bugün hangi maçlar oynanacak

Nefes kesici maçların devam ettiği Euro 2024 Avrupa Şampiyonasında dün akşam B grubunda maçlar tamamlandı. Geceye damga vuran maçta Hırvatistan, İtalya'dan uzatmalarda yediği golle turnuvaya veda etti. İspanya ise Arnavutluk engelini de geçerek gruplarda 3'te 3 yapan ilk takım oldu.

HIRVATLAR ACI BİR ŞEKİLDE ELENDİ

Bu gruplarda son maçlar bugün oynanacak C ve D grubundaki maçlar ile devam edecek. Her iki grupta da kimlerin gruptan çıkıp kimlerin eleneceği son maçlarla belli olacak.

Günün ilk maçları saat 19:00'da oynayacak. D grubunda yer alan Fransa liderlik için Polonya karşısında galibiyet arayacak. Grubun diğer maçında ise Hollanda grupta iddiasını sürdüren Avusturya ile karşılaşacak.

Günün ikinci seansı ise saat 22:00'da başlayacak. C grubunda yer alan takımların maçında Danimarka, Sırbistan ile ve İngiltere, Slovenya ile kozlarını paylaşacak.

GÜNÜN MAÇ TAKVİMİ

19:00 Fransa - Polonya

19:00 Hollanda - Avusturya

22:00 Danimarka - Sırbistan

22:00 İngiltere - Slovenya

Grup maçları yarın oynanacak E ve F grubu maçları ile tamamlanacak. Türkiye'de gruptaki son maçını yarın oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER