2024 Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur son maçları bugün saat kaçta oynanacak?

Sürpriz sonuçların alındığı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları bugün oynanacak maçlarla sona erecek. Gün içinde oynanacak 5 karşılaşmanın ardından son 16 turuna yükselecek takımlar belirlenmiş olacak.

2024 Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur son maçları bugün saat kaçta oynanacak?

Geçtiğimiz günlerde önümüzdeki sezondan itibaren format değişikliğine gidileceği ve grup maçları sisteminin yeniden uygulanmaya başlanacağının açıklandığı Ziraat Türkiye Kupasında adım adım finale gidiliyor. 2 gündür devam eden Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları bugün oynanacak maçlar ile tamamlanacak. Günün en çok beklenilen maçı ise Trendyol Süper Lig’i geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezonda yarıştığı tüm kulvarlarda ipi göğüslemek isteyen Galatasaray ile Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor arasında oynanacak.

5. TUR MAÇLARI BUGÜN SONA ERİYOR

Türkiye Futbol Federasyonunun resmi internet sitesi üzerinden açıklanan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur son gün maçları programı ise şu şekilde oldu;

13:00 Sivasspor - Keçiörengücü
15:00 Kayserispor- Gençlerbirliği
17:00 Konyaspor – Göztepe
19:00 Trabzonspor – Manisa FK
21:00 Galatasaray – Ümraniyespor

GALATASARAY TÜM KUPALARA TALİP OLARAK İLERLİYOR

Türk futbolunun en önemli takımlarından olan ve kadrosunda bir çok dünya yıldızını barındıran Galatasaray ligde ve Avrupa kupalarında yoluna iddialı bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan ve oynadığı eleme turlarının ardından Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazanan Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor.

20 haftası tamamlanan Trendyol Süper Lig’de 51 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray’ın kupadaki rakibi Trendyol 1. Lig ekibi Ümraniyespor ise kendi liginde 9. Sırada yer alıyor. İstanbul ekibi güçlü rakibine karşı bir sürpriz yaparak mücadelede galip taraf olmayı ve ZiraatTürkiye Kupasında son 16 turuna kalan takım olmak istiyor.

Sonucu merakla beklenen maç saat 21:00’da başlayacak. Mücadele Galatasaray’ın maçlarına ev sahipliği yapan Rams Park’ta oynanacak.

SONRAKİ HABER