2024 Türkiye Süper Kupa ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Geçtiğimiz sezonun Mayıs ayından tamamlanmasının ardından ülkemizde takımlar tatile girmiş gözler milli maçlara çevrilmişti. Uluslararası turnuvalarda da sona gelinmesi sonrası ülkemizdeki futbolseverler kulüp maçlarına yeniden gözünü çevirmeye başladı.

2024 Türkiye Süper Kupa ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'de geçen sezon Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki yarışa sahne olmuştu. Diğer takımlara çok büyük oranda puan farkı atan iki takımdan Şampiyon olan takım Galatasaray olmuştu.

KARTAL MI ASLAN MI?

Sezonu 102 puanla tamamlayan sarı kırmızılılar Süper Kupada yer alacak ilk takım olmuştu. Ligde tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçiren Beşiktaş ise Türkiye kupasını müzesine götürmüş ve kupanın 2. finalisti olarak önemli bir başarıya imza attı.

2024 Süper Kupanın adının belli olmasının ardından ise geçtiğimiz günlerde kupanın ne zaman ve nerede oynanacağı sorusu yanıt buldu. Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupanın 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20:45'te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacağını açıkladı.

MAÇIN YAYINCISI

Bu önemli maçın şu an için resmi olarak dile getirilen bir yayıncısı şu anda yok. Fakat Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçlarını önceki yıllarda yayınlamasından dolayı yayıncı kuruluşun ATV olması ihtimali yüksek görünüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER