2024 Süper Kupa Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, biletleri satışa çıktı mı?

Süper Kupa finali, Trendyol Süper Lig 2023 - 2024 sezonu şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş arasında oynanacak. Bu nedenle Süper Kupa maçı tarihi takip edilirken araştırmalar da devam ediyor.

2024 Süper Kupa Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, biletleri satışa çıktı mı?

Trendyol Süper Lig 2023 - 2024 sezonu şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş arasında Süper Kupa finali oynanacak. Süper Kupa maçı takip edilirken mücadele öncesi araştırmalar da başladı.

Bu çerçevede "2024 Süper Kupa Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, biletleri satışa çıktı mı?" sorusuna yanıt aranmaya başladı. Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Kupa maçı tarihini açıkladı.

2024 SÜPER KUPA BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Süper Kupa biletleri henüz satışa çıkmadı. Süper Kupa maç biletlerinin temmuz ayının sonuna kadar açılması bekleniyor.

GALATASARAY- BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın İstanbul'da oynanacağı ifade edildi. Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş rasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa müsabakası, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Süper Kupa finalinin ATV'den şifresiz olarak naklen yayınlanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER