2024 olimpiyatları için geri sayım sürüyor! Milli sporculardan beklenti yüksek

Farklı spor dallarının bir arada oynandığı, kökeni binlerce yıl öncesine dayanan olimpiyat oyunları yeniden spor severleri ile buluşacak. 102 sporcu ile temsil edilecek Türkiye'de de oyunların başlaması sabırsızlıkla bekleniyor.

2024 olimpiyatları için geri sayım sürüyor! Milli sporculardan beklenti yüksek

2024 yazı spor organizasyonları ile dolu bir yaz olarak geçmeye devam ediyor. Copa America ve Euro 2024 ile spor heyecanları tavan yapan ülkeler güçlerini olimpiyat oyunlarında göstermek için sabırsızlanıyor.

PARİS'TE GÖZLER MİLLİ SPORCULARIMIZDA OLACAK

Türkiye'de de oyunlar öncesi sporcularımıza destek sürüyor. Milli marşımızı okutup bayrağımızı dalgalandırmak için yarışacak sporcularımızın Fransa'da oynanacak oyunlarda nasıl bir sonuç alacağı merakla bekleniyor.

Türkiye son olimpiyat oyunlarında 13 madalya almıştı. Bu madalyalar 2 altın, 2 gümüş ve 9 bronz olarak alınırken altın madalyalar okçulukta Mete Gazoz ve Boks'ta Busenaz Sürmeli'den gelmişti.

Fransa'nın başkenti Paris'te oynanacak oyunlar 26 Temmuz tarihinde başlayacak ve 11 Ağustos'ta sona erecek. Oyunlar öncesi düzenlenecek geçiş töreninde Türkiye kafilesinde bayrağı Mete Gazoz ve Busenaz Sürmeli taşıyacak.

ALTIN MADALYALI SPORCULARIMIZA BÜYÜK ONUR

Altın madalya kazanan genç sporcularımızın bu şekilde onurlandırılması ise yerinde bir adım olarak görüldü. Sporcularımıza branşları ayırt edilmeksizin destekler sürüyor. Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de oyunların yakından takip edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER