2024 Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa bileti satışa çıktı mı, ne kadar?

Futbolseverler Süper Kupa final maçı hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Süper Kupa bilet fiyatları merak konusu olmaya devam ederken biletlerin satışa ne zaman çıkacağı da sorgulanan konular arasında yer alıyor.

2024 Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa bileti satışa çıktı mı, ne kadar?

Futbolseverler maçlara ilişkin bilgilerden haberdar olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Süper Kupa maçı için açıklama beklenirken taraftarlar da ''2024 Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa bileti satışa çıktı mı, ne kadar?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında gerçekleşecek Turkcell Süper Kupa finali için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamalar takip ediliyor. Bu çerçevede ''2024 Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa bileti satışa çıktı mı, ne kadar?'' sorularına da yanıt aranıyor.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2024 Süper Kupa maçının oynanacağı stadyum ve bilet fiyatları TFF tarafından açıklandı. Süper Kupa final maçı için bilet fiyatları duyurulurken Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verilen 2024 Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa maçı, Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu arasında gerçekleşecek.

2024 Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa bileti satışa çıktı mı, ne kadar?

Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa final maçı 3 Ağustos günü saat 20:45'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmanın ATV ekranlarından canlı yayımlanması bekleniyor. Detayların bu hafta içinde belli olması bekleniyor.

2024 SÜPER KUPA MAÇI BİLET FİYATLARI

Süper Kupa'da bilet fiyatları ise TFF tarafından şöyle duyuruldu;

  • Kale arkaları 600 TL,
  • Doğu-Batı tribünleri 1200 TL olarak belirlendi.
  • Biletler, 30 Temmuz 2024 Salı günü www.passo.com.tr sitesinden satışa çıkacak.

Galatasaray, Batı ve Güney Tribünlerinde Beşiktaş ise Doğu ve Kuzey Tribünleri yerini alacak.

SONRAKİ HABER