2023'ün en golcüsü 37 yaşındaki süperstar Cristiano Ronaldo oldu

Suudi Arabistan'ın Al Nasrr takımında forma giyen Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo attığı 54 gol ile 2023 yılında en çok gol atan oyuncu oldu.

2023'ün en golcüsü 37 yaşındaki süper yıldız Cristiano Ronaldo oldu

2023 -23 sezonun da Al Nassr takımından astronomik bir teklif alan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Portekizli yıldız geçen sezonun ilk bölümünde All Nasr'da inişli çıkışlı bir sezon geçirse de 2023'de adeta yıllanmış şarap gibiydi ve bu yıla damga vurdu. Son olarak Al Nassr Suudi Arabistan Pro Ligi'nde önce 17. hafta maçında Al Ittihad-Jeddah ile karşı karşıya geldi ve Cristiano Ronaldo bu karşılaşmada 2 gol attı ardından 18. hafta Taawon ile karşılaştı Portekizli yıldız bu kez 1 gol ile fileleri havalandırdı.

Al Nassr forması giyen Portekizli gol makinesi son maçta skoru belirleyen golü ile 2023'teki gol sayısını 54'e çıkardı ve bu yılın en golcü olmayı garantiledi.

CRİSTİANO RONALDO, HARRY KANE VE KYLİAN MBAPPE'Yİ GERİDE BIRAKTI

Cristiano Ronaldo, Avrupa futbolunun en gözde futbolcuları olan Harry Kane ve Kylian Mbappe'yi geride bırakmayı başardı. Almanya'nın Bayern Münih takımında forma giyen İngiliz oyuncu Harry Kane ve Fransa'nın Paris Saint - Germain takımında forma giyen Kylian Mbappe 52'şer gol ile 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun gerisinde kaldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER