2023 Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman?

İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçı merakla bekleniyor. Süper Kupa karşılaşması için detayları araştıran taraftarlar da maçın hangi tarihte oynanacağına ilişkin sorularına yanıt arıyor.

2023 Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman?

Türkiye'de büyük bir çoğunluğun takip ettiği futbol maçlarına ilişkin araştırmalar da devam ediyor. Ezeli rakip olarak adlandırılan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Süper Kupa maçı için karşı karşıya geleceğinin açıklanması ile birlikte sorgulamalar da başladı.

Süper Kupa tarihi taraftarlar tarafından merak edilirken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçının tarihinin değiştiğini duyurdu. TFF'nin açıklamasının ardından taraftarlar ise Süper Kupa tarihini araştırmaya başladı. Bununla beraber ''Süper Kupa ne zaman, Süper Kupa final maçı Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi tarihte, saat kaçta oynanacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

GALATASARAY - FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa maçının tarihinin değiştiğini açıkladı. Süper Kupa final maçı Galatasaray ve Fenerbahçe karşılaşması 29 Aralık tarihinde oynanacak. TFF konuyla ilgili olarak bir açıklamaya yer verdi.

2023-super-kupa-finali-galatasaray-fenerbahce-maci-ne-zaman-oynanaca-4291d354.webp

TFF, "2022 - 2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacaktır. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacaktır." açıklamasına yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER