2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri Keçiören Bağlum Stadyumu'nda gerçekleşti

5 Eylül 2024 Pazar günü başlayan 2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri, 60 başpehlivan ve 700 pehlivanın katılımı ile Keçiören Bağlum Stadyumu'nda gerçekleşti.

2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri Keçiören Bağlum Stadyumu'nda gerçekleşti

2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri Başkent Ankara'da bugün gerçekleşti. 15 Eylül 2024 Pazar günü başlayan 2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri, 60 başpehlivan ve 700 pehlivanın katılımı ile Keçiören Bağlum Stadyumu'nda düzenlendi.

2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, ASKİ Spor Kulüp Başkanı Yüksel Arslan, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM üyesi Koray Aydın ve Bağımsız Ankara Milletvekili Adnan Beker de katılım sağladı.

GAZİ PAŞA'YI ANMA YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ ANKARA'DA YAPILDI

Keçiören Bağlum Stadı'nda 15 Eylül tarihinde saat 10.00'da başlayan yağlı güreş organizasyonunda 66 başpehlivanın mücadele ederken Orhan Okulu, Mustafa Taş, Cengizhan Şimşek, Recep Kara, Mehmet Yeşil Yeşil, Fatih Atlı ve Enes Doğan ile dünya ve Avrupa şampiyonu Feyzullah Aktürk de yer alacak. Tüm boylarda toplamda 700 pehlivan müsabakalara katılım sağladı.

2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri Keçiören Bağlum Stadyumu'nda gerçekleşti

Ayrıca müsabakalarda olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül de yer aldı. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ''Geleneksel 2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde, er meydanında pehlivanlar kol bağladı! Ata sporumuzun bu eşsiz mücadelesinde, bilek gücünü ve yiğitliği sergileyen tüm pehlivanlara başarılar diliyoruz.'' açıklamasına yer verdi. Yoğun katılımın sağlandığı müsabakalarda heyecan dorukta yaşandı.

SONRAKİ HABER