1926 Polatlıspor 3. lige yenik başladı

Bu sezon tarihinde ilk defa 3. lige yükselen 1926 Polatlıspor sezonu Trabzon deplasmanında açtı. Ankara temsilcisi Sebat Gençlikspor ile oynanan mücadeleden 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

1926 Polatlıspor 3. lige yenik başladı

Ankara'nın profesyonel futbol liglerindeki temsilcilerinden olan 1926 Polatlı Belediyespor geçtiğiniz sezon Bölgesel Amatör liginde şampiyon olmuştu. 3 Sezonluk BAL serüveninin ardından tarihinde ilk defa profesyonel liglere yükselen 1926 Polatlıspor ilçeye büyük bir mutluluk yaşatmıştı.

Geçen sezonun tamamlanmasının ardından ilçe halkı takımlarının yeni sezonda nasıl bir sonuca imza atacağını merakla bekliyordu. Süper, 1. ve 2. lig maçlarının ardından bu hafta itibariyle de 3. lig maçları başladı.

GÜLEN TARAF EV SAHİBİ OLDU

1926 Polatlıspor sezonun ilk maçına Trabzon'da çıktı. Sebat Gençlik SK ile oynanan maçta gülen taraf ev sahibi oldu. Maçın 27. dakikasında Furkan Şan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen ev sahibi ilk yarıyı bu sonuçla kapattı. Maçın ikinci yarısında ise Samet Bulut 77. dakikada attığı golle takımının 2-0 üstün olmasını sağladı. Maçta başka gol olmayınca mücadele 2-0 tamamlandı ve Sebat Gençlik SK sezonun ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırdı.

Tarihinin ilk profestonel lig maçına çıkan Polatlıspor'da ise mağlubiyetten dolayı maç sonunda büyük bir üzüntü yaşandı. 1926 Polatlı Belediyespor 3. ligdeki bir sonraki maçına Turgutluspor karşısında çıkacak. Bu sefer ev sahibi olacak Polatlı temsilcisinin nasıl bir sonuça imza atacağı taraftarları tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER