1926 Polatlı SK ve Çankaya FK Ziraat Türkiye Kupasından elendi

Her sene keyif verici ve sürpriz skorların alındığı Ziraat Türkiye Kupasında heyecan 2. tur maçlarıyla devam ediyor. Bu aşamada Ankara'yı temsil eden bazı takımlardan ise istenmeyen sonuçlar geldi.

1926 Polatlı SK ve Çankaya FK Ziraat Türkiye Kupasından elendi

Alt liglerden itibaren takımların eklendiği ve renkli görüntüleri ile unutulmaz maçların yaşandığı Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur aşamasında Ankara'nın iki temsilcisi 1926 Polatlı SK ve Çankaya FK'da yer aldı.

Her iki başkent temsilcisi de deplasmanda rakipleriyle karşılaşırken aldıkları yenilgilerden dolayı Ziraat Türkiye Kupasına bu aşamada veda etmek zorunda kaldılar.

POLATLI SK 2-0'DAN MAÇI VERDİ

Bu sezon 3. Ligde mücadele eden 1926 Polatlı SK Türkiye Kupasında 23 Elazığ ile karşı karşı geldi. İbrahim Alan'ın attığı goller ile 2-0 öne geçen Polatlı temsilcisi rakibinin 84 ve 90+1'de attığı gollere engel olamadı ve mücadele uzatmaya gitti. 97. dakikada bir gol daha atan Elazığ FK 120 dakikanın sonunda gülen taraf oldu.

ÇANKAYA FK TEK GOLLE KUPAYA VEDA ETTİ

Bir diğer Ankara temsilcisi Çankaya FK'da Polatlı SK ile aynı kaderi paylaştı. Başkent temsilcisi Ergene Velimeşespor ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, ev sahibi Emirhan Aslan'ın 35. dakikada attığı golle adını 3. tura yazdıran ekip oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER