1926 Polatlı Belediye Spor'dan Turgutluspor karşısında muhteşem geri dönüş!

TFF 3. Lig mücadelesinde 1926 Polatlı Belediye Spor ile Turgutluspor karşı karşıya geldi. Mücadelede Ankara temsilcisi muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

1926 Polatlı Belediye Spor'dan Turgutluspor karşısında muhteşem geri dönüş!

TFF 3. Lig mücadelesinde bugün Ankara temsilcisi 1926 Polatlı Belediye Spor sahasında Turgutluspor’u konuk etti. Heyecan fırtınası şeklinde geçen karşılaşma haftanın en çok konuşulan maçlarından birisi oldu. 1926 Polatlı Belediye Spor karşılaşmada muhteşem bir geri dönüş örneği sergileyerek 3 puanı hanesine yazdıran ekip oldu.

FUTBOL MUCİZESİ

1926 Polatlı Belediye Spor bugün oynanan karşılaşmada şok bir skor ile karşılaştı. Henüz maçın 5. dakikasında Furkan Çarkçı attığı gol ile Turgutluspor’u 1-0 öne geçirdi. 14. dakikada ise Ömer Turan’dan Turgutluspor’un ikinci golü geldi. 1926 Polatlı Belediye Spor’dan İbrahim Alan 40. dakikada takımının ilk golünü attı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Turgutluspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelede ikinci yarıya konuk ekip Turgutluspor 47. dakikada Serhat Yeşilördek’in penaltıdan bulduğu gol ile skoru 3-1’e taşıdı. Herkes bu skordan maçın dönmeyeceğini düşünürken kalan dakikalarda bir futbol mucizesi gerçekleşti.

Batuhan Yılmaz 75. dakikada 1926 Polatlı Belediye Spor adına ilk golü atarak skoru 3-2’ye getirdi. Maçın uzatma dakikalarına 3-2 mağlup giren 1926 Polatlı Belediye Spor uzatma dakikalarında İbrahim Alan ile Osman Torun’un golleri ile karşılaşmayı 4-3 kazandı.

1926 Polatlı Belediye Spor maçı bırakmayarak 3 puanı hanesine yazdıran takım oldu. Ankara temsilcisi bu maç ile oldukça morallenirken bir sonraki maç için çalışmalara yarından itibaren başlayacak.

SONRAKİ HABER