18 Eylül Şampiyonlar Ligi TRT1 şifresiz maçlar, tabii yayın programı

Şampiyonlar Liginde heyecan dün akşam oynanan maçlar ile başlamıştı. TRT ve Tabii'den yayınlanan maçların saatlerini ve hangi platformlarda yayınlanacağını haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.

18 Eylül Şampiyonlar Ligi TRT1 şifresiz maçlar, tabii yayın programı

Avrupa'nın 1 numaralı kupasında aylardır beklenen heyecan dün akşam itibariyle başlamıştı. Lig formatlı bu sezonda maç sayısı çok daha fazla artarken futbolseverler hangi maçı takip edeceği konusunda kararsız kalmaya başladı.

HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Bu sezon bir Türk takımı olmamasına rağmen ülkemizdeki futbolseverler Şampiyonlar Ligine büyük ilgi gösteriyor. Avrupa'nın dev takımlarının kendi aralarında oynadığı mücadeleler bu sezon TRT ve dijital platformu Tabii üzerinden yayınlanıyor.

TRT bazı maçları şifresiz olarak yayınlarken bazı maçları ise Tabii üzerinden şifreli olarak yayınlıyor. Konu ile ilgili olarak 18 Eylül Şampiyonlar Ligi maç programı ve nerede yayınlanacağı şu şekilde oldu;

19:45 SEANSI

Sparta Prag - Salzburg - Tabii
Bologna Shakhtar Donetsk - trt 1

22:00 SEANSI

TRT 1

Club Brugge - Borussia Dortmund -

Tabii

Manchester City - İnter
Celtic - Slovan Bratislava
PSG - Girona

Bu sezon her takım 8 maç oynayacak. Takım sayısının 36'ya çıkarıldığı bu sezon her hafta çok sayıda mücadele yaşanacak. Turnuva lig aşamasının tamamlanmasının ardından eski formattaki gibi son 16 turu ile devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER