1. Ligdeki Başkent temsilcilerinin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol 1. Ligde bu hafta oynanacak maçları kimlerin yöneteceğini açıkladı. Yayınlanan liste ile birlikte MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarında kimlerin düdük çalacağı da ilan edildi.

1. Ligdeki Başkent temsilcilerinin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Ligin ilk haftaları yavaş yavaş geride kalmaya devam ediyor. Sezonun içine doğru ilerlerken takımlar nasıl bir performansa sahip olduklarına dair ilk izlenimlerini verdi. Ankara takımları ise ilk haftalarında aldıkları sonuçlar ile taraftarlarını üzdü.

Söz konusu 3 takım içerisinde sadece Gençlerbirliği son haftalarda aldığı üst üste iki galibiyet ile ligin 7. sırasına kadar yükseldi. MKE Ankaragücü ve Ankara Keçiörengücü ise sırasıyla 13. ve 14.sırada kendilerine yer buldular.

ANKARAGÜCÜ HOCA DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Son maçın ardından Teknik Direktör yaşayan MKE Ankaragücü takımın başına Kenan Koçak'ı getirdi. Şehirdeki büyük bir kesimin desteklediği Ankara'nın bu üç takımının maçlarını yönetecek hakemler TFF tarafından açıklandı.

21 Eylül

16:00 Siltaş Yapı Pendikspor - Gençlerbirliği : Alparslan Şen
19:00 MKE Ankaragücü - Sakaryaspor: Erdem Mertoğlu

22: Eylül

16:00 Ankara Keçiörengücü - Alagöz Holding Iğdır FK: Raşit Yorgancılar

HEYECAN VERİCİ ANLAR DEVAM EDİYOR

Süper Lig kalitesinde maçların yaşandığı Trendyol 1. Ligde İstanbulspor şu anda zirvede bulunuyor. Sezon sonunda kimlerin üst lige çıkacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER