1. Ligdeki Başkent temsilcileri 5 hafta sonunda zirvenin uzağında kaldı

Trendyol 1.ligde bir hafta daha geride kaldı. Bu süre içinde takımlar büyük oranda kendilerine dair fikir verirken Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü aldıkları sonuçlar ile beklentilerin çok uzağında kaldı.

1. Ligdeki Başkent temsilcileri 5 hafta sonunda zirvenin uzağında kaldı

Trendyol 5. lig dün akşam oynanan Adanaspor - Ankara Keçiörengücü maçı ile sona erdi. Ankara ekibi maçta öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamadı ve mücadele 1-1'lik beraberlik ile sonuçlandı.

EN BAŞARILISI GENÇLERBİRLİĞİ

Bu sonucun ardından ligde İstanbulspor haftayı lider kapattı. Ligin 2. sırasında Iğdır FK yer alırken 3. sıranın sahibi Pendikspor oldu. Ankara'nın ligdeki 3 takımı Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü ise zirvenin uzağında kaldı.

1. Ligdeki Başkent temsilcileri 5 hafta sonunda zirvenin uzağında kaldı

Bu 3 takım arasında en başarılısı 7. sırada bulunan Gençlerbirliği oldu. Son 2 maçından galibiyetle ayrılan kırmızı siyahlılar 8 puanla zirveye yakın bir sırada kendine yer buldu.

ANKARAGÜCÜ VE KEÇİÖRENGÜCÜ'NDEN ŞOK

Ankara'nın diğer iki takımı ise ligin en altlarında yer aldılar. MKE Ankaragücü ve Ankarakeçiörengücü aldıkları sonuçlar ile hayal kırıklığı oluşturdu. Sezonun favorilerinden birisi olarak dile getirilen MKE Ankaragücü 13, Ankara Keçiörengücü ise 14. sırada haftayı kapattı.

MKE Ankaragücü son maçtaki yenilgisinin ardından Teknik Direktör Cihat Arslan ile yolları ayırdı. Şu anda teknik direktör arayışında olan Ankaragücü'nün yakın zamanda yeni ismini açıklaması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER