1. ligdeki Ankara takımlarının 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper lig ve Trendyol 1. Ligde 5. hafta maçlarını yönetecek hakemlerin belli olduğunu duyurdu.

1. ligdeki Ankara takımlarının 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

UEFA Uluslar Liginde ilk 2 maçlar için verilen ara tamamlandı. Aranın ardından ülkemizde Süper Lig ve 1. ligde 5. hafta maçları için geri sayım başladı. Takımlar oynayacakları maçlar öncesinde hazırlıklarını sürdürürken TFF'de hangi takımın maçında hangi isimlerin düdük çalacağı açıklandı.

HEPSİ AYNI GÜN OYNAYACAK

Trendyol 1. Ligde bu sezon yer alan MKE Ankaragücü , Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü bu hafta maçlarını aynı gün oynayacak. Pazar günü Ankara'nın 3 takımı sırayla mücadelelerine başlayacak.

Federasyonun resmi internet sitesinde yapılan paylaşıma göre Ankara'nın ligdeki 3 temsilcisinin maçlarını yönetecek hakemler şu şekilde oldu;

15 Eylül Pazar

16:00 Fatih Karagümrük - Ankaragücü / Yiğit Arslan

19:00 Gençlerbirliği - Erzurumspor / Ümit Öztürk

20:00 Adanaspor - Ankara Keçiörengücü / Mustafa Kürşad Filiz

İLK 10'DAKİ TEK BAŞKENT TEMSİLCİSİ: ANKARAGÜCÜ

Ankara takımları bu sezon lige güzel bir başlangıç yapamamaları ile dikkat çekti. 4 maç sonunda en iyi dereceyi elde eden takım 8. sırada yer alması ile MKE Ankaragücü oldu. Ankara Keçiörengücü 12. sırada kendine yer bulurken Gençlerbirliği 14. sırada kaldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER