1 Lig fikstür çekimi bugün mü yapılacak? Fikstür çekimleri hangi takımları kapsayacak?

Trendyol 1. Lig'in başlamasına sayılı günler kala temsilcilerin ilk rakipleri ve ilk yarı fikstürleri belli olacak.

1 Lig fikstür çekimi bugün mü yapılacak? Fikstür çekimleri hangi takımları kapsayacak?

Süper Lig'den sonra en çok merak edilen konulardan bir tanesi de Trendyol 1. Lig'in fikstür çekimi...

Önceki gün Trendyol Süper Lig için gerçekleşen fikstür çekimi geride kalırken gözler Trendyol 1. Lig ekiplerinin fikstür çekimlerine çevrildi. Böylelikle Trendyol 1. Lig fikstür çekimi futbolseverler tarafından heyecanla takip ediliyor. Aralarında Başkent temsilcimiz Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün de yer aldığı ligde takımların ilk rakiplerinin de kim olacağına dair konuyla ilgili araştırmalar sürüyor. Peki 1. Lig fikstür çekimi bugün mü yapılacak? Fikstür çekimi hangi takımları kapsayacak?

1 LİG FİKSTÜR ÇEKİMİ NE ZAMAN?

2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig fikstür çekim töreni futbolseverler için günün en çok araştırılan konuları arasında. Bu kura çekimi ile 1. Lig temsilcileri yeni sezon düdüğünün çalmasıyla ilk maçta eşleştikleri rakipleriyle mücadele edecek. Hal böyle olunca konuyla ilgili detaylar da belli oldu.

Bu akşam Riva'da gerçekleşecek fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri yaz bahçesinde saat 19:00'da başlayacak. Törene Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Trendyol 1. Lig kulüp temsilcileri, teknik direktörler ve futbolcuların yanı sıra sanat camiasından da isimler katılacak.

whatsapp-image-2023-07-18-at-11-40-27.jpeg
(TFF tarafından önceki gün yapılan açıklama)

YAYINCI KURULUŞ beIN SPORTS OLACAK

Fikstür törenlerinin görüntü çekim ve yayını, sadece her iki ligin yayıncı kuruluşu olan beIN SPORTS tarafından yapılacağı belirtirken Basın mensuplarını da bilgilendiren TFF, çekim törenlerinde akreditasyon uygulaması yapılacağını duyurdu. Yayıncı kuruluş beIN SPORTS olması nedeniyle diğer ulusal TV kanallarının kameramanları çekim yapamayacak olup sadece belirlenen röportaj alanında çekimlerini gerçekleştirebilecek. Kura çekimleri ile ilgili haber ve fotoğraflar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alacak.

ANKARAGÜCÜ'NÜN RAKİBİ KASIMPAŞA

Önceki gün gerçekleşen Süper Lig fikstürü kura çekimlerinde ise Süper Lig temsilcilerinin 2023 - 2024 sezonu ilk hafta rakipleri ve ilk yarı(19 hafta) fikstürü belli olmuştu.
Böylelikle ligde Ankara'yı temsil eden temsilcimiz MKE Ankaragücü'nün de ilk yarı fikstürü ve ilk hafta rakibi açıklanmıştı.

whatsapp-image-2023-07-19-at-11-52-12.jpeg

Sarı lacivertlilerin ilk rakibi deplasmanda Kasımpaşa olmuştu.

Sizlerde spor haberlerine anlık olarak erişebilmek için Haberankara.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER