MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Koçak, Sakaryaspor maçı ile bir ilki başarmak istiyor MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Koçak ilk peşinde! Cihat Arslan'dan boşalan teknik adamlık koltuğunu kısa sürede Kenan Koçak ile dolduran MKE Ankaragücü'nün bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Sezonun ilk 5 maçında 3 yenilgi alarak şok oluşturan Ankaragücü yeni hocası ile yeni bir döneme başlamak istiyor.
Kızılyıldız - Benfica maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, Kerem Aktürkoğlu oynayacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, Kerem Aktürkoğlu oynayacak mı? Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Yeni formatından dolayı salı ve çarşamba günleri haricinde de maçların oynayacağı turnuvada Türk futbolseverlerin gözü milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu'nda olacak.
Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak'tan taraftarlara ilk mesaj! Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak'tan taraftarlara ilk mesaj! Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak göreve getirilmesi ile beraber sosyal medyadan bir mesaj paylaşarak taraftarlara seslendi.
Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı Ankara'da öğrenciler ile buluştu Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı Ankara'da öğrenciler ile buluştu ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ankara takımı Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı bugün Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde öğrenciler ile bir araya geldi.
Polatlı 1926 Spor kendi stadyumunu ve tesislerini istiyor! Polatlı 1926 Spor kendi stadyumunu ve tesislerini istiyor! TFF 3. Lig’de mücadele eden Ankara temsilcisi Polatlı 1926 Spor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz stadyum ve tesis konusunda açıklamalarda bulundu.
1. Ligdeki Başkent temsilcilerinin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu 1. Ligdeki Başkent temsilcilerinin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol 1. Ligde bu hafta oynanacak maçları kimlerin yöneteceğini açıkladı. Yayınlanan liste ile birlikte MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarında kimlerin düdük çalacağı da ilan edildi.
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Koçak: Çalışacağız ve başaracağız MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Koçak: Çalışacağız ve başaracağız Cihat Arslan'dan boşalan koltuğa kimin oturacağı konusu geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Kenan Koçak ile anlaştığın duyuran MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumunda bir imza töreni düzenledi.
Gençlerbirliği Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı Gençlerbirliği Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı Trendyol 1. Ligde son haftalarda aldığı olumlu sonuçlar ile üzerindeki ölü toprağını atan Gençlerbirliği gözünü bir sonraki maça dikti. Pendikspor maçından da galip ayrılmak isteyen kırmızı siyahlılar hazırlıklarını sürdürüyor.
MKE Ankaragücü yeni Teknik Direktörü Kenan Koçak için imza töreni düzenleyecek MKE Ankaragücü yeni Teknik Direktörü Kenan Koçak için imza töreni düzenleyecek Fatih Karagümrük maçında aldığı yenilgi sonrasında Teknik Direktör değiştirme kararı alan MKE Ankaragücü Cihat Arslan'ın yerine geçecek ismi Almanya'dan buldu. Kenan Koçak ile 1+1 yıllık anlaştığını açıklayan Başkent ekibi yeni hocasını bugün tanıtacak.
18 Eylül Şampiyonlar Ligi TRT1 şifresiz maçlar, tabii yayın programı 18 Eylül Şampiyonlar Ligi TRT1 şifresiz maçlar, tabii yayın programı Şampiyonlar Liginde heyecan dün akşam oynanan maçlar ile başlamıştı. TRT ve Tabii'den yayınlanan maçların saatlerini ve hangi platformlarda yayınlanacağını haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.
Ankaragücü'nde sözleşme imzalandı ve yeni teknik direktör Kenan Koçak oldu! Ankaragücü'nde sözleşme imzalandı ve yeni teknik direktör Kenan Koçak oldu! Ankaragücü’nde teknik direktör arayışları son buldu. Başkent ekibi teknik direktör olarak takımın başına Kenan Koçak’ı getirdi.
Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: “Kaynak yaratmaya çalışıyoruz” Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: “Kaynak yaratmaya çalışıyoruz” Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, İlhan Cavcav’dan sonra yönetime geldiklerini belirterek geldikleri günden bu yana borç ödemeye devam ettiklerini belirtti. Eski yönetimin sezonu kurtarmak için yanlış kararlar aldıklarını belirten sungur, altyapı ve tesislerin unutulduğunu söyledi.