Sincan

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan duyurdu! Bilim Sincan açılıyor Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan duyurdu! Bilim Sincan açılıyor İlçedeki ve bölgedeki gençlerin bilim ve teknolojiyle iç içe olabilmesi için TÜBİTAK ve T3 Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen Bilim Sincan için açılış tarihi verildi. Belediye Başkanı Murat Ercan Bilim Sincan'ın 13 Mart Çarşamba günü açılışının yapılacağını açıkladı.
Sincan Belediyesi 3 yeni çocuk parkının açılışının yapılacağını açıkladı Sincan Belediyesi 3 yeni çocuk parkının açılışının yapılacağını açıkladı İlçedeki çocuklar için daha fazla oyun alanı oluşturmak isteyen Sincan Belediyesi ilçenin 3 farklı noktasına yeni parklar yapıldığını duyurdu. Parkların açılışlarının bugün gerçekleştirileceği öğrenildi.
Sincan Belediyesi Ramazan ayında iftar çadırı ve yemek dağıtımı ile vatandaşlarına destek veriyor! Sincan Belediyesi Ramazan ayında iftar çadırı ve yemek dağıtımı ile vatandaşlarına destek veriyor! Bugün ilk iftarını yapacak vatandaşlar için Ankara genelinde hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye tarafından vatandaşların iftarlarını açması için çadırlar kuruluyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına Ramazan ayı destek ödemesi yatırdıklarını açıkladı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına Ramazan ayı destek ödemesi yatırdıklarını açıkladı Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde maddi olarak zorluk yaşayan Sincanlı vatandaşlara anlamlı bir ödeme gerçekleştirildiği haberi geldi. Belediye tarafından Ramazan ayı öncesi binlerce kişinin hesabına nakdi yardım yapıldığı bildirildi.
Sincanlı kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü konserlerle kutladı! Sincanlı kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü konserlerle kutladı! Dünya Kadınlar Günü'ne özel Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama programı ile Sincanlı kadınlar konserler ile eğlenerek, kadınlar gününü kutladı.
Sincan Belediyesi, Ramazan ayı öncesi sosyal destek kartlarına 1500 TL yatırdı! Sincan Belediyesi, Ramazan ayı öncesi sosyal destek kartlarına 1500 TL yatırdı! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ramazan ayı öncesinde sosyal destek kartlarına 1500 TL nakdi yardım yatırıldığını açıkladı.
Sincan Belediyesi ilçedeki gençleri kültür gezilerine gönderiyor Sincan Belediyesi ilçedeki gençleri kültür gezilerine gönderiyor Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan gençler belediye tarafından düzenlenen kültür gezileri ile yeni yerler görme fırsatı yakalıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da bizzat gençleri yolcu ederek onlara keyifli vakit geçirmeleri temennisinde bulunuyor.
Sincan Belediyesi, meslek lisesi öğrencileri için staj başvuru tarihini açıkladı! Sincan Belediyesi, meslek lisesi öğrencileri için staj başvuru tarihini açıkladı! Sincan Belediyesi'nin resmi internet adresinde yer alan açıklama ile birlikte meslek lisesi öğrencileri için staj başvurularının alınacağı öğrenildi. Bu konuda bilgilendirmeler yapıldı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Başkent OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Başkent OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı Murat Ercan tekrar aday olduğu Sincan Belediye başkanlığı kapsamındaki çalışmalarına ek olarak mevcut görevini de sürdürmeye devam ediyor. Başkan Ercan bu kapsamda Başkent OSB toplantısında yer aldı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençlerin taleplerini dinlemeye devam ediyor! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençlerin taleplerini dinlemeye devam ediyor! Sincan ilçesi Ankara'da seçim çalışmalarının yoğun yaşandığı bir yer olarak ön plana çıkıyor. Nüfus potansiyeli ve il ekonomisine katkı sağlayan iş bölgeleri ile adından söz ettiren Sincan'da seçimlerin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.
Sincan Belediye Başkanı ve Adayı Ercan'dan Proje Tanıtım Toplantısı! Buna gönül belediyeciliği denir Sincan Belediye Başkanı ve Adayı Ercan'dan Proje Tanıtım Toplantısı! Buna gönül belediyeciliği denir Sincan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Murat Ercan, 3 Mart Pazar günü gerçekleştirdiği Proje Tanıtım Toplantısı'nda Sincanlılarla buluştu. Ercan, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde öncelik verdiği en önemli noktanın gönül belediyeciliği olduğunu söyledi.
AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan projelerini tanıttı! AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan projelerini tanıttı! Bugün AK Parti Ankara Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan tarafından düzenlenen programda projelerinin tanıtımları gerçekleştirildi. Bununla birlikte de bu zamana kadar yapılan çalışmaların da bir kez daha üzerinden geçildi.