Sincan

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kadın çalışanlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kadın çalışanlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi Ankara'nın Sincan ilçesinde kadın odaklı yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Sincan Belediyesi bünyesinde çalışan kadın personeller özel olarak bir organizasyon gerçekleştirildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Kırıkkale ve Çorumlular ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Kırıkkale ve Çorumlular ile bir araya geldi Seçim dönemlerinde siyasi parti adaylarının dernek temsilcileri yapılan görüşmelere ağırlık veriyor. İnsanların taleplerini dinlemek ve yapılması hedeflenen projeleri anlatma bakımından dernek ziyaretleri büyük rol oynuyor.
Ankara Sincan'da kargosunu teslim alamayan şahıs PTT şubesinin camlarını kırdı! Ankara Sincan'da kargosunu teslim alamayan şahıs PTT şubesinin camlarını kırdı! Ankara'nın Sincan ilçesinde kargosunu teslim alamayan bir şahıs PTT şubesinin camına taş atarak şubenin camını kırdı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan berber esnafı ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan berber esnafı ile bir araya geldi Sincan Kültür Evleri'nde düzenlenen iftar yemekleri son olarak berberler için düzenlendi. Ankara Berberler Odası üyeleri ve ilçede çalışan berberler için düzenlenen yemeğe Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da katıldı.
İhtiyaç sahipleri için Sincan Belediyesi'nden destek kartı imkanı! İhtiyaç sahipleri için Sincan Belediyesi'nden destek kartı imkanı! Ekonomik açıdan zorluklar yaşayan vatandaşlar için Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre destek kartı ile maddi imkanların sağlandığı ifade edildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocukların futbol heyecanına ortak oldu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocukların futbol heyecanına ortak oldu Ankara'nın Sincan ilçesinde görenleri tebessüm ettiren anlar yaşandı. Belediye Başkanı Murat Ercan, ziyaret ettiği okulda top oynayan öğrencilere eşlik etti.
Sincan Belediyesi tarafından kreş öğretmenleri için iftar yemeği verildi! Sincan Belediyesi tarafından kreş öğretmenleri için iftar yemeği verildi! Sincan'da belediye tarafından hazırlan iftar programları devam ediyor. İlçe genelinde vatandaşlara yönelik iftar programları hazırlanarak onlar ile daha yakından ilgileniliyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçeye yeni bir sağlık ocağı kazandıracaklarını duyurdu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçeye yeni bir sağlık ocağı kazandıracaklarını duyurdu Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye tarafından inşaatı tamamlanan hizmet alanlarına bir yenisi daha eklendi. Belediye Başkanı Murat Ercan detayları paylaştı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit ailelerini ziyaret etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit ailelerini ziyaret etti Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Sincan ilçesinde de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Zaferin kutlanıldığı ve şehitlerin anıldığı Sincan'da ilçe belediye başkanı Murat Ercan'da şehit ailelerini ziyaret etti.
Sincan Belediyesi duyurdu! Meslek lisesi staj başvuruları bugün başladı Sincan Belediyesi duyurdu! Meslek lisesi staj başvuruları bugün başladı Geçtiğimiz ay Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda Meslek lisesi öğrencileri için stajyer alımlarının yapılacağı belirtilmişti. Bu açıklamaların ardından başvuruların bugün başladığı ifade edildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Çankırı, Kırşehir ve Kırıkkale Dernekleri ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Çankırı, Kırşehir ve Kırıkkale Dernekleri ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanlığı görevini yürüten Murat Ercan ilçede faaliyet gösteren memleket derneklerini ziyaret ediyor. Bu kapsamda Başkan Ercan 3 şehrin derneği üyeleri ile buluştu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklar ve veliler için verilen iftar yemeğine katıldı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklar ve veliler için verilen iftar yemeğine katıldı Sincan Kültür Evi Ramazan dolayısıyla bir çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Son olarak kreşlerde eğitim gören küçük öğrencilerin aileleri ve çocuklar için iftar organizasyonu gerçekleştirildi.