Sincan

Bilim Sincan ilçe gençlerini bilim ve teknoloji ile tanıştırmaya devam ediyor Bilim Sincan ilçe gençlerini bilim ve teknoloji ile tanıştırmaya devam ediyor Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen Bilim Sincan yeni yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. Eğlenceli bir şekilde deneyler yapan gençler eğitmenleri eşliğinde çeşitli programlara katılıyor.
Sincan Belediyesi Anneler Gününde Elif Buse Doğan konseri düzenleyeceklerini duyurdu Sincan Belediyesi Anneler Gününde Elif Buse Doğan konseri düzenleyeceklerini duyurdu Annelere özel olarak her sene Mayıs'ın ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü kapsamında bir çok il ve ilçede programlar hazırlanıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da bugün için hazırladıkları konsere dair duyuru yaptı.
Sincan Belediyesi kentsel dönüşüm ve kırsal alanlarda temizlik seferberliği başlattı Sincan Belediyesi kentsel dönüşüm ve kırsal alanlarda temizlik seferberliği başlattı İlçede yaşayan vatandaşların şikayeti sonrası ekipler harekete geçti. Belediye ekipleri söz konusu alanlarda çöp yığınlarını ortadan kaldırdı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 1 Mayıs'ı ilçe çalışanları ile birlikte karşıladı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 1 Mayıs'ı ilçe çalışanları ile birlikte karşıladı Ankara'nın Sincan ilçesinde 1 Mayıs tebrikleri günün ilk anlarında başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan işçileri tebrik turuna çıktılar.
Sincan Belediyesi'nden Sincan Park müjdesi! Açılışı çok yakında gerçekleştirilecek Sincan Belediyesi'nden Sincan Park müjdesi! Açılışı çok yakında gerçekleştirilecek Sincanlı vatandaşlar için sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Sincan Belediyesi, yakın zamanda açılışı yapılacak olan Sincan Parkına
Sincan Belediyesinin yaptığı Sincan Park'ın açılış tarihi belli oldu Sincan Belediyesinin yaptığı Sincan Park'ın açılış tarihi belli oldu Ankara'nın Sincan ilçesinde inşa edilen ve bölgedeki en merak edilen projelerden Sincan Park ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kararı bizzat duyurdu
Sincan Belediyesi kreşlerindeki miniklerden 23 Nisan'a özel gösteri Sincan Belediyesi kreşlerindeki miniklerden 23 Nisan'a özel gösteri Her yaştan çocuğun aileleri ile beraber kutladığı 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Sincan'da yüzleri güldüren anlar yaşadı. Miniklerin hazırladığı gösteriler özel anlar yaşanmasına sebep oldu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla beraber yağmur duası yaptı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla beraber yağmur duası yaptı Kurak bir dönemden geçen Ankara'da yapılan maddi önlem ve adımlara ek olarak vatandaşlarda manevi adımlar atıyor. Bu kapsamda Sincan'da toplanan vatandaşlar yağış başlaması için dualar ettiler.
Sincan Belediyesi Bebek Kütüphaneleri ile çocuklar ve annelerine faydalı bilgiler veriyor Sincan Belediyesi Bebek Kütüphaneleri ile çocuklar ve annelerine faydalı bilgiler veriyor İlçede küçük yaştaki bireyleri hayata erken hazırlamak ve doğru şekilde yetiştirmek için belediye harekete geçmişti. 5 yaşına kadar olan miniklere sağlıklı bir sosyalleşme ortamı sağlanıyor.
Sincanlı kadınlar Zeytin Dalı Kültür Merkezi'nde el sanatı eğitimi alıyor Sincanlı kadınlar Zeytin Dalı Kültür Merkezi'nde el sanatı eğitimi alıyor Sincan Belediyesi ilçedeki kadınların sosyal anlamda kendini gelişmesi için adımlar atmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda açılan kültür merkezinde 13 farklı el sanatı eğitimi veriliyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yeni dönem tebriklerini makamında kabul ediyor Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yeni dönem tebriklerini makamında kabul ediyor Yerel seçimlerde görevinin başında kalan isimler arasında olan Murat Ercan'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkan Ercan yapılan ziyaretlerde yeni dönem için ellerinden geleni yapacaklarını vurguluyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın kurduğu dernek ihtiyaç sahiplerine yardım etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın kurduğu dernek ihtiyaç sahiplerine yardım etti Sosyal çalışmalar konusunda hassas olduğu bilinen Başkan Ercan vatandaşların sorunlarının giderilmesine yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda yaşanılan gelişme kamuoyu ile paylaşıldı.