Sincan

Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği düzenlendi Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği düzenlendi Sincan Belediyesi'nin yakın zamanda vatandaşlara kazandırdığı Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği yapıldı.
Sincan Belediyesi Eko-Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi ile çevre bilinci aşılamaya devam ediyor! Sincan Belediyesi Eko-Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi ile çevre bilinci aşılamaya devam ediyor! Ankara'nın Sincan ilçesinde geri dönüşümün nasıl bir faydası olduğunu ve bu konuda duyarlı olmayı amaçlayan eğitim merkezine ziyaretçi akını yaşanıyor. Alanı ziyarete gelen gençler buradan bilinçlenmiş bir şekilde ayrılıyor.
Sincan Belediyesi Eko Çiftlik binlerce öğrenci ağırlıyor Sincan Belediyesi Eko Çiftlik binlerce öğrenci ağırlıyor Ankara'nın Sincan ilçesinde çok sayıda proje gerçekleştiriliyor. Sincan Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları ile dikkat çekiyor.
Bilim Sincan genç nesilleri bilim ile buluşturmaya devam ediyor Bilim Sincan genç nesilleri bilim ile buluşturmaya devam ediyor Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda ilçe gençliği için hizmete sokulan Bilim Sincan ilçe için çalışmalarına devam ediyor. İlçenin genç yaştaki bireyleri Bilim Sincan ile bir çok atölyeye katılma fırsatı yakalıyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan yoğun ilaçlama mesajı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan yoğun ilaçlama mesajı Ankara'nın Sincan ilçesinde insan sağlığını etkileyen haşerelere karşı yoğun bir ilaçlama politikası güdülüyor. Belediyenin sahip olduğu teknolojik imkanlar ile bir kişinin ulaşamayacağı noktalar bile ilaçlanıyor.
Sincan Belediyesi Gastro Sincan ekibi ilçe mutfağını Türk Mutfağı Haftasında tanımaya devam ediyor Sincan Belediyesi Gastro Sincan ekibi ilçe mutfağını Türk Mutfağı Haftasında tanımaya devam ediyor Türkiye'nin dünyaya nam salan zengin yemek kültürü ülke genelinde düzenlenen etkinlikler ile vatandaşlarla buluşuyor. 81 ilde de gerçekleştirilen programlar insanların ziyafet dolu anlar yaşamasına neden oluyor.
Sincan Belediyesi geleneksel toplu sünnet kayıtlarının başladığını açıkladı Sincan Belediyesi geleneksel toplu sünnet kayıtlarının başladığını açıkladı Sincan'da uzun yıllardır devam eden ihtiyaç sahibi ailelerinin evlatlarını sünnet ettirme uygulaması bu yılda devam edecek. Konu ile ilgili duyuru Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan geldi.
Sincan Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’ndaki yerini aldı Sincan Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’ndaki yerini aldı Başkent Ankara'da Türk Mutfağı Haftası başladı. Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Sincan Belediyesi de stant açarken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan açıklama geldi.
Sincan Park'a büyük ilgi! Hafta sonu 500 bin kişi geldi Sincan Park'a büyük ilgi! Hafta sonu 500 bin kişi geldi Sincanlıların merakla beklediği Sincan Park resmen kapılarını açmıştı. 18 Mayıs'ta düzenlenen Manga konseri ile resmi açılışı gerçekleştirilen alana gösterilen ilgi rakamlarla da gözler önüne serildi.
Sincan Belediyesinin bataklıktan akıllı parka dönüştürdüğü Sincan Park hizmete açıldı Sincan Belediyesinin bataklıktan akıllı parka dönüştürdüğü Sincan Park hizmete açıldı Sincan Belediyesinin ilçeye yatırımları devam ediyor. Sincan'a bir yeni yatırım daha kazandırılırken açılışının yapılması için gün sayılan Sincan Park, Manga konseri eşliğinde ziyarete açıldı. Sincan Belediyesi, bataklıktan akıllı parka dönüştürülen Sincan Park'ı hizmete açarken parkla ilgili detaylı bilgiler de verildi.
Sincan Park için beklenen gün geldi! Resmi açılış Manga konseri ile yapılacak Sincan Park için beklenen gün geldi! Resmi açılış Manga konseri ile yapılacak Sincan'a ve Ankara'ya marka değeri katması beklenen Sincan Park'ta tüm hazırlıklar tamamlandı. Günler öncesinden duyurulan konser ile resmen hizmet vermeye başlayacak alan çevre dostu özellikleri ile dikkat çekiyor.
Sincan Belediyesi Manga konseri için ücretsiz ring seferleri düzenleyecek Sincan Belediyesi Manga konseri için ücretsiz ring seferleri düzenleyecek Sincan Belediyesinin prestij projeleri arasında yer alan Sincan Park'ın açılışına gün sayılıyor. Sincan Park'ın açılışı için gün sayan vatandaşlar açılışta Manga konserine yer verileceğinin duyurulması ile beraber araştırmalarına başladı. Sincan Park'ın açılışında Manga konserinin düzenleneceğini duyuran Sincan Belediyesinden ücretsiz ring açıklaması da geldi.