Sincan

Sincan Belediyesi vatandaşları Hollanda maçı için Sincan Park'a bekliyor Sincan Belediyesi vatandaşları Hollanda maçı için Sincan Park'a bekliyor Sincan Park ilçe sakinlerinin unutulmaz anılar biriktirdiği bir yer olmaya devam ediyor. İlçeye farklı bir hava katan Park son günlerde yüzlerce Sincanlının beraber maç izlemesi ile adından söz ettiriyor.
Sincan Belediyesi millilerin çeyrek final coşkusuna Sincan Park'ta ev sahipliği yaptı Sincan Belediyesi millilerin çeyrek final coşkusuna Sincan Park'ta ev sahipliği yaptı Türkiye bir kez daha milli takım için tek yürek oldu. Çeyrek finale yükselen milli takımın başarısına destek olan yerlerden birisi Ankara'nın Sincan ilçesi oldu.
Sincan Belediyesi Bilim Sincan'da gençler için DENEYAP sınavı gerçekleştirdi Sincan Belediyesi Bilim Sincan'da gençler için DENEYAP sınavı gerçekleştirdi Ankara'nın Sincan ilçesinde gençlerin bilimle buluşması ve teknolojiye ısınması adına çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Ankara'da ve bir çok şehirde gerçekleştirilen DENEYAP sınavlarından birisinin adresi de Sincan oldu.
Sincan Belediye Başkanı Ercan Sincanlıları milli maç için Sincan Park'a davet etti Sincan Belediye Başkanı Ercan Sincanlıları milli maç için Sincan Park'a davet etti Türkiye nefesini tutmuş bir şekilde yarın oynanacak Avusturya maçını beklemeye başladı. Yıllar sonra Türkiye'nin yeniden bir turnuvada Çeyrek Final görmesini arzu eden taraftarlar için dışarda maç izleme aktiviteleri düzenlenmeye devam ediliyor.
Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı Yetenek sınavı başvuruları başladı Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı Yetenek sınavı başvuruları başladı Sincan ilçesinde geçtiğimiz yıllarda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ortaklığında hayata geçirilen konservatuvar yeni döneme hazırlanıyor. Bu konuda eğitim almak isteyenler için belediye beklenen açıklamayı yaptı.
Sincan Belediyesi bin 150 kişiye yemek yardımında bulunuyor Sincan Belediyesi bin 150 kişiye yemek yardımında bulunuyor Sincan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi bin 150 kişiye yemek yardımında bulunuyor.
Sincan Belediyesi geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek için kayıt almaya başladı Sincan Belediyesi geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek için kayıt almaya başladı Ülkemizde son yıllarda resmi ve özel kurumların en çok yatırım yaptığı konular arasında teknoloji yer alıyor. Yerli teknoloji çalışmaları kadar bu sektörde yer alacak ve ülkeye hizmet edecek gençleri yetiştirmekte büyük önem arz ediyor.
Sincan Belediyesi ihtiyaç sahipleri için yemek yardımlarına devam ediyor Sincan Belediyesi ihtiyaç sahipleri için yemek yardımlarına devam ediyor Sincan Belediyesi tarafından aşevinde hazırlanan yemekler, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.
Sincan Belediyesi Türkiye Çekya maçı heyecanına ev sahipliği yaptı Sincan Belediyesi Türkiye Çekya maçı heyecanına ev sahipliği yaptı Türkiye'nin EURO 2024'te gruptan çıkması ülke genelinde büyük bir sevinç yaşattı. Millileri son dakikaya kadar destekleyen yerlerden birisi de Ankara'nın Sincan ilçesi oldu.
Sincan OSB’deki bir fabrikada patlama meydana geldi! Sincan OSB’deki bir fabrikada patlama meydana geldi! Sincan’daki Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Türkiye - Çekya maçını beraber izleme çağrısı Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Türkiye - Çekya maçını beraber izleme çağrısı Türkiye Euro 2024'e tamam ya da devam deme maçına çıkıyor. Rakibin Çekya olması nedeniyle ayrı bir anlam kazanan bu maçta gruptan çıkmak için kazanmak ya da berabere kalmak gerekiyor.
Sincan Belediyesi kendi yetiştirdiği çiçekleri sokaklara yerleştiriyor Sincan Belediyesi kendi yetiştirdiği çiçekleri sokaklara yerleştiriyor Yaz döneminin gelmesi ile beraber sokaklarda çevre düzenleme ve iyileştirme çalışmaları hız kazandı. Vatandaşların gün içinde sıkça yer aldığı alanlarda temiz ve görselliğe dikkat eden ekipler çiçek ekme işlemleri gerçekleştiriyor.