Sincan

Sincan Belediyesi 71 yaşındaki teyzenin hayalini gerçekleştirdi Sincan Belediyesi 71 yaşındaki teyzenin hayalini gerçekleştirdi Sincan Belediyesinin kursları sayesinde 71 yaşındaki Huriye Danış, iğne oyası öğrenerek hayallerine kavuştu.
Sincan Belediyesi'nin yeni dijital hizmeti vatandaşların işlemlerine kolaylık sağlayacak Sincan Belediyesi'nin yeni dijital hizmeti vatandaşların işlemlerine kolaylık sağlayacak Sincan Belediyesi, yeni dijital sistemi sayesinde e-belediye uygulaması ile vatandaşların daha hızlı ve rahat şekilde işlemlerini gerçekleştirmesini sağlayacak.
Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi'ne yoğun ilgi Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi'ne yoğun ilgi Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi, çeşitli faaliyetleriyle çocukları hem eğlendiriyor hem eğitiyor.
Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet heyecanı Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet heyecanı Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet yapıldı. 35 erkek öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri ile özgüveni yüksek nesiller yetişiyor Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri ile özgüveni yüksek nesiller yetişiyor Ankara'nın Sincan ilçesinde her yaştan çocuğun yaşına uygun eğitimler alması sağlanıyor. Aileleri de bu eğitim sürecine dahil eden Sincan Belediyesi miniklere kendilerini rahat hissettireceği alanlar oluşturuyor.
Sincan Belediyesi kreşlerine ön kayıtların başladığını duyurdu Sincan Belediyesi kreşlerine ön kayıtların başladığını duyurdu Çocuklarının eğitimli ve sosyal bir ortamda yetişmesini isteyen aileler uygun gördükleri kreşlere giderek çocuklarını emanet ettiriyor. Sincan'da uygulamalar ve oyunlar gibi okul öncesi eğitim verilen belediye kreşleri ile ilgili bir bilgilendirme yapıldı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a akşam ziyareti yaptı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a akşam ziyareti yaptı Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete alınan Sincan Park vatandaşlar tarafından çabuk benimsendi. Uzun bir çalışma süreci sonunda yapılan park Sincan halkının yaz akşamlarında uğrak noktası oldu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlara Aşure ikramında bulundu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlara Aşure ikramında bulundu Türkiye'nin geneli ve İslam coğrafyası önemli bir dönemden geçiyor. Muharrem ayında olunması dolayısıyla yurt genelinde Aşure pişirilmeye başlandı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 15 Temmuz programına katıldı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 15 Temmuz programına katıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma törenleri gerçekleştirildi. Sincan Belediyesi de şehitlerini unutmadı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan 15 Temmuz mesajı: "Başaramayacaklar" Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan 15 Temmuz mesajı: "Başaramayacaklar" 15 Temmuz'un yıl dönümünde günün anlam ve önemine dair mesaj paylaşanlardan biriside Başkan Murat Ercan oldu. Ercan mesajında yurttaşların o gece yaptığı fedakarlıktan bahsetti.
Sincan Belediyesi Üretici Köylü Pazarı hizmet vermeye başladı Sincan Belediyesi Üretici Köylü Pazarı hizmet vermeye başladı Ankara'nın Sincan ilçesinde üreten insanı teşvik etmek ve onların gelirlerini artırmak adına kurulan pazarların ilki bugün gerçekleşti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan 15 Temmuz demokrasi nöbetine davet Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan 15 Temmuz demokrasi nöbetine davet Bundan 8 yıl önce 15 Temmuz'da ülke yönetimini ele geçirmek isteyenlere halk ve emniyet güçleri tarafından müsaade edilmemişti. Ardında büyük bir fedakarlık öyküsü bırakan 15 Temmuz ile ilgili anma programları için duyurular yapılıyor.