Sincan

Ankara Sincan Belediyesi haftalık konak programı ve Bebek Kütüphanesi etkinlik takvimini paylaştı! Ankara Sincan Belediyesi haftalık konak programı ve Bebek Kütüphanesi etkinlik takvimini paylaştı! Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi Haftalık Etkinlik Takvimini ve Haftalık Konak programlarını paylaştı.
Başkan Mansur Yavaş duyurdu! Sincan'da Kreş ve Çocuk Etkinlik Merkezi yapılıyor Başkan Mansur Yavaş duyurdu! Sincan'da Kreş ve Çocuk Etkinlik Merkezi yapılıyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sincan’ın Osmanlı Mahallesi’nde Kreş ve Çocuk Etkinlik Merkezi’ni bu yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı.
Sincan Belediyesi, Anne-Çocuk Oyun Evi Haftalık Etkinlik Takvimini duyurdu! Sincan Belediyesi, Anne-Çocuk Oyun Evi Haftalık Etkinlik Takvimini duyurdu! Ankara'da Sincan Belediyesi, etkinlikleri ile vatandaşlarına hizmet sağlamaya devam ediyor. Sincan Belediyesi, Anne-Çocuk Oyun Evi Haftalık Etkinlik Takvimini açıkladı.
Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayanlar dikkat! 6 Ağustos Pazar tarihi ile duyuru yapıldı Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayanlar dikkat! 6 Ağustos Pazar tarihi ile duyuru yapıldı Ankara'da yaşayan vatandaşların özellikle hafta sonu çeşitli kesintiler nedeniyle mağduriyetlerinin önüne geçmek için duyurular yapılıyor. ASKİ'den Ankara'da yaşayanlar için bir son dakika açıklaması geldi.
Ankara Sincan Belediyesi Gastro Akademi'de ki şeflerin başarısı ile haberlere konu oldu! Ankara Sincan Belediyesi Gastro Akademi'de ki şeflerin başarısı ile haberlere konu oldu! Öğrenciler Türk mutfağına dair öğrenmiş oldukları her şeyi burada geliştirerek ortaya koymaya devam ederken Gastro Akademi bugün haberlere konu oldu.
Ankara Sincan'da o kayaya bakan gözlerini alamıyor! Sizi derinden etkileyecek o güzelliğe mutlaka uğrayın Ankara Sincan'da o kayaya bakan gözlerini alamıyor! Sizi derinden etkileyecek o güzelliğe mutlaka uğrayın Derin tarihi ile özellikle de tarihle arası iyi olanların ilgisini çeken Zir Vadisi'ne bakan bir daha bakıyor.
Ankara Sincan Belediyesi YKS'de derece yapan öğrencilere 100 bin liraya kadar para ödülü verecek Ankara Sincan Belediyesi YKS'de derece yapan öğrencilere 100 bin liraya kadar para ödülü verecek Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri, birbirinde farklı projelere imza atıyor. Sincan Belediyesi, YKS'de derece yapan Sincan ve Adıyamanlı öğrencilere 100 bin liraya kadar para ödülü vereceğini açıklayarak heyecan yarattı.
Ankaralı öğrenciler dikkat! O belediye tek şartla 10 bin liradan 100 bin liraya kadar para dağıtacak Ankaralı öğrenciler dikkat! O belediye tek şartla 10 bin liradan 100 bin liraya kadar para dağıtacak Başkent Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri, birbirinde farklı duyurulara yer veriyor. Ankaralı öğrencilere 10 bin liradan 100 bin liraya kadar ödül vereceğini açıklayan bir belediye heyecan yarattı.
Ankara Sincan'da otomobilin direğe çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti! Ankara Sincan'da otomobilin direğe çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti! Ankara Sincan'da trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada otomobil direğe çarptı. Çarpmanın etkisi ile 1 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kazada 1 kişi de yaralandı.
Ankara'nın Sincan ilçesinde katliam gibi kaza! Direğe çarpan otomobildeki bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı Ankara'nın Sincan ilçesinde katliam gibi kaza! Direğe çarpan otomobildeki bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı Ülkemizde trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Ankara'nın Sincan ilçesinde bir trafik kazası meydana geldiği bildirilirken bu kazada bir kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Sincanlılar Mahalle Şenliği'nde buluştu Sincanlılar Mahalle Şenliği'nde buluştu Sincan Belediyesi Kent Meydanı’nda düzenlediği Mahalle Şenliği'nde yüzlerce çocuk ve aileleri ile bir araya geldi.
Sincan Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor Sincan Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor Ankara'da Sincan Belediyesi, daha sağlıklı ve temiz bir Sincan için temizlik çalışmalarına gece gündüz ayırmaksızın devam ediyor.