Sincan

Sincan Belediyesi, ilçedeki tüm okulların bakımını üstlenerek eğitime destek sağlıyor! Sincan Belediyesi, ilçedeki tüm okulların bakımını üstlenerek eğitime destek sağlıyor! Öğrencilerin daha hijyenik alanlarda eğitim görebilmesi için ilçedeki tüm okulların boya ihtiyacı Ankara'nın Sincan Belediyesi tarafından karşılanıyor, tadilat işleri yürütülüyor.
Ankara'nın o ilçesinde kadınlara ücretsiz hobi ve meslek kursları sunuluyor! Kayıt yapmak çok basit Ankara'nın o ilçesinde kadınlara ücretsiz hobi ve meslek kursları sunuluyor! Kayıt yapmak çok basit Ankara'nın gözde ilçelerinden birinde, kadınların kişisel yeteneklerini geliştirmelerine ve yeni beceriler kazanmalarına olanak tanıyan ücretsiz hobi ve meslek kursları açılıyor.
Sincan'da 'kediye işkence' iddiası Sincan'da 'kediye işkence' iddiası Ankara’nın Sincan ilçesinde bir vatandaşın kedisine işkence yaptığı iddia edildi. O anlar, mahalle sakinleri tarafından kayıt altına alındı.
Sincanlılar Kapadokya'nın büyüsüne kapıldı! Sincan Kültür Gezileri unutulmaz anlarla doldu Sincanlılar Kapadokya'nın büyüsüne kapıldı! Sincan Kültür Gezileri unutulmaz anlarla doldu Sincan Belediyesi, hemşehrilerine unutamayacakları anılar yaşatmaya devam ediyor. Belediye, mahalle sakinlerini şehir stresinden uzaklaştırmak amacıyla düzenlediği Kültür Gezileri'nde Sincanlılar Kapadokya'nın muhteşem manzaralarıyla baş başa kaldılar.
Sincan'da yollar güvenli ve konforlu hale geliyor! Sincan'da yollar güvenli ve konforlu hale geliyor! Sincan Belediyesi güvenli ve konforlu yollar oluşturmak amacıyla yoğun asfalt çalışmaları yürütüyor, Sincanlılara daha iyi bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.
Ankara Sincan'da kontrolden çıkan otomobil dükkanın içine girdi Ankara Sincan'da kontrolden çıkan otomobil dükkanın içine girdi Ülkemizde çeşitli kazalar meydana gelmeye devam ediyor. Trafik kazaları basına yansımaya devam ederken Ankara'nın Sincan ilçesinden bir son dakika haberi geldi.
Sincan Belediyesi Mahalle Şenlikleri'ne yoğun ilgi! Sincan Belediyesi Mahalle Şenlikleri'ne yoğun ilgi! Sincan Belediyesi, yaz tatilinde olan çocuklar için çeşitli etkinliklere imza atıyor. Sincanlı çocuklar eğlenirken öğrenmenin keyfine varırken Sincan Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklere de yoğun katılım devam ediyor.
Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi, haftalık konak programı Bebek Kütüphanesi etkinlik takvimini paylaştı! Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi, haftalık konak programı Bebek Kütüphanesi etkinlik takvimini paylaştı! Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi, Bebek Kütüphanesi Haftalık Etkinlik Takvimini ve Haftalık Konak programlarını paylaştı.
Türkiye'de yeni ilçe teklifi Ankara'dan geldi! Ankara'nın Sincan ilçesindeki o semt resmen adaylığını açıkladı Türkiye'de yeni ilçe teklifi Ankara'dan geldi! Ankara'nın Sincan ilçesindeki o semt resmen adaylığını açıkladı Ülkemizde bir süredir '100 il 1000 ilçe' projesi konuşuluyor. 100 il 1000 ilçe projesinin ardından Ankara'nın Sincan ilçesindeki bir semtinin ilçe olması için kanun teklifi verildiği bildirildi.
Ankara'da pitbull dehşeti! Evcil hayvanın çenesini kopardı Ankara'da pitbull dehşeti! Evcil hayvanın çenesini kopardı Ankara'da sokakta başıboş dolaşan pitbull cinsi köpek, sahibiyle gezen evcil hayvana saldırarak çenesini kopardı.
Evcil hayvan tutkunlarının uğrak noktası! Sincan Evcil Hayvanlar Parkı'nı keşfedin Evcil hayvan tutkunlarının uğrak noktası! Sincan Evcil Hayvanlar Parkı'nı keşfedin Sincan ilçesinde, evcil hayvanlar için özel olarak tasarlanmış bir park bulunuyor. Sincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Sincan Evcil Hayvanlar Parkı", dört ayaklı dostlarımız için keyifli bir cennet sunuyor.
Sincan'da yeni bilim merkezi için hazırlıklar başladı! Sincan'da yeni bilim merkezi için hazırlıklar başladı! Uzay, havacılık ve teknolojik faaliyetlerle nesilleri geleceğe hazırlayacak bilim merkezinin T3 Vakfı iş birliğiyle hayata geçeceği aktarıldı.