Sincan

Ankara'da genç erkek, kız arkadaşının akrabaları tarafından darp edilerek hayatını kaybetti! Ankara'da genç erkek, kız arkadaşının akrabaları tarafından darp edilerek hayatını kaybetti! Ankara'nın Sincan ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Genç yaşta olan F. S., kız arkadaşı M.Ö.'nün akrabaları tarafından darp edilmesinin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Sincan Belediyesi, hanımlarına kültürel gezi programı düzenledi! Sincan Belediyesi, hanımlarına kültürel gezi programı düzenledi! Sincan Belediyesi, toplumsal etkileşimi ve kültürel zenginliği teşvik etmek amacıyla önemli bir etkinliğe imza attı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan yeni eğitim yılına özel mesaj! Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan yeni eğitim yılına özel mesaj! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, okulların açılmasıyla ilgili sevincini ve öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diledi.
Sincan Belediyesi 10 bin öğrenciye para yardımında bulundu Sincan Belediyesi 10 bin öğrenciye para yardımında bulundu Ankara'da Sincan Belediyesi okulların açılmasına az bir zaman kala öğrencileri ve velileri sevindirecek haberi vermişti.
Sincan Belediyesi mahalle şenliklerine devam ediyor! Sincan Belediyesi mahalle şenliklerine devam ediyor! Sincan Belediyesi, mahalle sakinlerini bir araya getirmeye ve keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Yarın, Pınarbaşı Mahallesi'nde düzenlenecek olan mahalle şenliği, çocuklar ve aileleri eğlence dolu bir günle buluşturacak.
Sincan'da meydana gelen motor kazasında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı Sincan'da meydana gelen motor kazasında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı Başkent Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan motosiklet kazasında 4 kişi yaralandı. Olayın ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Sincan Belediyesi yaz etkinliklerine bir yenisini daha ekledi Sincan Belediyesi yaz etkinliklerine bir yenisini daha ekledi Sincan Belediyesi'nin etkinlik programı yoğun ilgiyle takip ediliyor. Renkli etkinliklere ev sahipliği yapan Sincan, yaz ayı boyunca ilçe vatandaşlarına hizmet sunmaya devam ediyor.
Binlerce Ankaralı bu yardımı alabilir! 6 - 18 yaş arası gençler için 1500 TL'ye varan destek ödemesi Binlerce Ankaralı bu yardımı alabilir! 6 - 18 yaş arası gençler için 1500 TL'ye varan destek ödemesi Ülkemizde çeşitli yardım programları kapsamında vatandaşlara nakit desteği sağlanıyor. Ankara'da da belediyeler tarafından vatandaşlara ekonomik destek sağlanırken bire belediye öğrencilere 1500 TL'ye varan kırtasiye desteği sağlayacağını açıkladı.
Sincan Belediyesi ve Ak Parti ilçe Teşkilatı istişare toplantısında buluştu! Sincan Belediyesi ve Ak Parti ilçe Teşkilatı istişare toplantısında buluştu! Sincan Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı bir istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çocuklarla keyifli anlar geçirdi! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çocuklarla keyifli anlar geçirdi! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahalle ziyaretleri sırasında hem çocuklarla keyifli anlar yaşadı hem de esnafla buluştu.
Sincan Belediyesi, YKS'de dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti! Sincan Belediyesi, YKS'de dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti! Ankara'nın Sincan ilçesi Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarında derece elde eden öğrencilere özel bir tören düzenledi. Törende, başarıları takdir edilen gençlere para ödülleri verildi.
Ankara'da çöp kamyonu devrildi! 1 Yaralı Ankara'da çöp kamyonu devrildi! 1 Yaralı Ankara'nın Sincan ilçesinde, köy yolu üzerinde bir çöp kamyonu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya devrildi. Kazada çöp kamyonunun şoförü yaralandı.