Sincan

Ankara'nın ilk ve tek Matematik Müzesi Sincan'da ziyaretçilerini bekliyor Ankara'nın ilk ve tek Matematik Müzesi Sincan'da ziyaretçilerini bekliyor Hayatımızın her alanında karşımıza çıkan matematik oldukça zor ve karmaşık bir dal. Sincan Belediyesi özellikle öğrencilerin bu ön yargısını yıkmak için "Matematİk Müzesi"'ni açtı.
Sincan Belediyesi Mevlid Kandili'ne özel bir programla hazırlanıyor! Sincan Belediyesi Mevlid Kandili'ne özel bir programla hazırlanıyor! Sincan Belediyesi, manevi duyguların yoğunlaştığı bir gece olan Mevlid Kandili'ni kutlamak için özel bir program düzenliyor.
Ankara'da yüksek sesle müzik çalan araç trafikten men edildi! Ankara'da yüksek sesle müzik çalan araç trafikten men edildi! Ankara'nın Törekent Mahallesi'nde geçtiğimiz Çarşamba günü saat 23.00 sularında meydana gelen olayda, çevreyi yüksek sesle müzik açarak rahatsız eden bir sürücüye karşı polis müdahalede bulundu.
Sincan Belediyesi Arasta Sincan Projesiyle ilçesine büyük değer katacak! Sincan Belediyesi Arasta Sincan Projesiyle ilçesine büyük değer katacak! Ankara'nın Sincan ilçesi, özellikle son yıllarda mega projeler ve değerli yatırımlarla adından söz ettiriyor. Sincan Belediyesi, bu kapsamda ilçenin çehresini daha da güzelleştirmeyi hedefliyor ve "Arasta Sincan" projesini hayata geçiriyor.
Sincan Belediyesi, Neşet Ertaş'ın vefatının yıl dönümünde Anma Gecesi düzenleyecek Sincan Belediyesi, Neşet Ertaş'ın vefatının yıl dönümünde Anma Gecesi düzenleyecek Ankara'daki ilçe belediyeleri düzenledikleri etkinlikler vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi de Neşet Ertaş'ın vefat yıl dönümünde konser programı düzenleyeceğini belirterek program takvimine yer verdi.
Sincan Belediyesi Millet Kıraathanesi ile ders çalışmanın keyifli adresi oluyor! Sincan Belediyesi Millet Kıraathanesi ile ders çalışmanın keyifli adresi oluyor! Ankara'nın Sincan ilçesi, Sincan Belediyesi tarafından sunulan hizmetlerle daha da çekici hale geliyor. Bu bağlamda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Millet Kıraathanesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi UNİCEF iş birliğiyle BabyJazz konseri düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi UNİCEF iş birliğiyle BabyJazz konseri düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki sosyal faaliyetlere hız kesmeden devam ediyor. ABB'nin düzenlediği ücretsiz etkinliklere yoğun ilgi gösterilirken bu kez UNİCEF iş birliğiyle düzenlenen BabyJazz konseri ailelerden tam not aldı.
Sincan'da düzenlenen "Kadın Kadına Aile Sohbeti" programına İkbal Gürpınar konuk olacak Sincan'da düzenlenen "Kadın Kadına Aile Sohbeti" programına İkbal Gürpınar konuk olacak Sincan Belediyesi vatandaşları farklı etkinliklerde bir araya getirmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi birbirinden uzaman isimlerle Sincanlı hanımları bir araya getiriyor.
Ankara'da tırla kız istemeye giden genç sosyal medyada gündem oldu Ankara'da tırla kız istemeye giden genç sosyal medyada gündem oldu Ankara'da bir genç kız istemeye tırla gitti. Renkli görüntülere sahne olan o anlar çevredeki vatandaşlar tarafından kameralara yansıdı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan ASO 1. OSB Anaokulu'nda miniklerle buluştu! Sincan Belediye Başkanı Ercan ASO 1. OSB Anaokulu'nda miniklerle buluştu! Sincan Belediyesi, Başkanı Murat Ercan öncülüğünde ilçedeki eğitim kurumlarına verdiği önem ve çocukların eğitimine destek olmaya devam ediyor. Bu bağlamda Başkan Ercan, ASO 1. OSB Anaokulu'nu ziyaret etti.
Sincan Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye malzemeleri desteği! Sincan Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye malzemeleri desteği! Ankara'da Sincan Belediyesi, yeni okul döneminin gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik düzenlediği bir yardım projesini başarıyla tamamladı.
Sincan Belediyesi, Anne-Çocuk Oyun Evi, Bebek Kütüphanesi ve Haftalık Konak Programları'nı paylaştı! Sincan Belediyesi, Anne-Çocuk Oyun Evi, Bebek Kütüphanesi ve Haftalık Konak Programları'nı paylaştı! Sincan Belediyesi Anne-Çocuk Oyun Evi, Bebek Kütüphanesi ve Haftalık Konak Programları ile ailelerin ve çocukların bir araya gelerek keyif dolu anlar yaşayabileceği haftalık programlarını duyurdu.