Sincan

Sincan Belediyesinin Matematik Müzesi ziyaretçilerini ağırlıyor Sincan Belediyesinin Matematik Müzesi ziyaretçilerini ağırlıyor Sincan Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Matematik Müzesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Matematik Müzesi'ne olan ilgi devam ederken müzeyle ilgili ayrıntılarda daha önce alanı ziyaret etmemiş olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor.
Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri, çocukların sosyal becerisini artırıyor Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri, çocukların sosyal becerisini artırıyor İlçenin çeşitli yerlerinde hizmet veren Anne Çocuk Oyun Evleri, aileler ve evlatları için önemli bir fırsat olarak vatandaşların karşısına çıkıyor. Evlerde yapılan bir çok kurs ve etkinlik ile katılımcıların dolu dolu bir gün geçirmesi sağlanıyor.
Sincan Belediyesi, Sincan Park'ta Açık Hava sineması etkinliği düzenledi Sincan Belediyesi, Sincan Park'ta Açık Hava sineması etkinliği düzenledi Ankara'nın son dönemde yapılan en büyük yeşil alanlarından olan Sincan Park, ilçede yeni bir yaşam merkezi oldu. Bünyesindeki oyun ve oturma alanlarına ek olarak çevre dostu enerji kullanımı yapan Sincan Park, toplu organizasyonlarında odak noktası oldu.
Sincan Belediyesi açık hava sinema günleri takvimini duyurdu Sincan Belediyesi açık hava sinema günleri takvimini duyurdu Ankara'da açık hava sinema günlerine olan ilgi sürüyor. Ankara'da devam eden etkinlikler kapsamında Sincan Belediyesi de bir takvim paylaşırken vatandaşlara bir davette bulundu.
Sincan Belediyesi Okçuluk Kursu yaz dönemi devam ediyor Sincan Belediyesi Okçuluk Kursu yaz dönemi devam ediyor Sincan Belediyesi yaz tatilinde olan öğrencilerin tatillerini değerlendirmeleri için pek çok kursu bir arada sunuyor. Ata sporu okçuluğu gelecek nesillere aktaran Sincan Belediyesi Okçuluk Kursu yaz döneminde de ilgi görüyor.
Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması etkinliği düzenleyecek Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması etkinliği düzenleyecek Yaz aylarında spor organizasyonlarından dolayı bir çok defa dev ekran karşısında toplanan Sincan halkı için yeni etkinlikler hazırlanıyor. Bu kapsamda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede yaşayanlara güzel haberi verdi.
Sincan Belediyesi gençleri Bilim Sincan ile geleceğe hazırlıyor Sincan Belediyesi gençleri Bilim Sincan ile geleceğe hazırlıyor Ankara'nın Sincan ilçesinde geçtiğimiz aylarda açılan Bilim Sincan yeni yetenekler keşfetmek ve miniklere teknolojiyi sevdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Murat Ercan'da sık sık burayı paylaşarak Sincanlı çocukları buraya gelmeye teşvik ediyor.
Sincan Belediyesi verdiği kurslar ile insanların hayatlarına dokunuyor Sincan Belediyesi verdiği kurslar ile insanların hayatlarına dokunuyor Ankara'nın Sincan ilçesinde kendisini geliştirmek ve farklı konularda uzmanlaşmak isteyenleri eğitme hamleleri devam ediyor. Bu konuda açılan gençlik merkezleri yeni deneyimler yaşamak isteyenleri bekliyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park'a akşam ziyareti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park'a akşam ziyareti Sincanlıların bu yaz tanıştığı ve kısa sürede benimsediği Sincan Park yaz akşamlarında dolup taşmaya devam ediyor. Başkan Ercan'da çeşitli zamanlarda burayı ziyaret ederen vatandaşlarla sohbet ediyor.
Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yaptı Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yaptı Sincan ilçesinde yaşayan küçük yaş grubundaki kız ve erkekleri seviyelerine göre eğitimle tanıştıran kreşler için yeni dönem sürecine girildi. Ailelerin ilgisinin yüksek olduğu kreşlerde eğitim görecek minikler kura sonucu belli oldu.
Sincan Belediyesi öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriyor Sincan Belediyesi öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriyor Sincan Belediyesi ilçedeki öğrencilerin eğitim hayatlarına katkıda bulunmak amacıyla projelerini sürdürüyor. Bu çerçevede öğrenciler için ücretsiz İngilizce kursu veren Sincan Belediyesi, çocukların dil gelişimine de destek oluyor.
Sincan Belediye Başkanı Ercan İsmail Haniye için cenaze namazı kıldı Sincan Belediye Başkanı Ercan İsmail Haniye için cenaze namazı kıldı Türkiye, geçtiğimiz günlerde İran'da gerçekleştirilen saldırı sonucu hayatını kaybeden İsmail Haniye için yas ilan etmişti. Bu karara ek olarak ülkenin tamamında gıyabi cenaze namazı törenleri düzenlendi.