Sincan

Sincan Belediyesi Zambak Kreşi'nin açılışını yapmaya hazırlanıyor Sincan Belediyesi Zambak Kreşi'nin açılışını yapmaya hazırlanıyor Ankara'da ki belediyeler yaptıkları çalışmalar ve projeler ile ülkede örnek olmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi' de verdiği hizmetle Ankara'da örnek gösterilen belediyeler arasında.
Ankara'nın Sincan ilçesinde müşteri ve dükkan sahibi arasında kavga çıktı Ankara'nın Sincan ilçesinde müşteri ve dükkan sahibi arasında kavga çıktı Ankara'nın Sincan ilçesinde dükkan sahibi ve müşterisi arasında çıkan kavga çevredeki vatandaşların kameralarına yansıdı.
Sincan Belediyesi Dijital Dönüşüm Akademisi eğitimlerine devam ediyor Sincan Belediyesi Dijital Dönüşüm Akademisi eğitimlerine devam ediyor Ankara'nın belediyeleri yaptıkları çalışmalar ve etkinliklerle takdir toplamaya devam ediyor. Sincan Belediyesi' de bünyesinde bölge halkı için gerçekleştirdiği projeler ile örnek belediyeler arasında.
Sincan Belediyesi'nde 'Masal Masal İçinde' tiyatro oyunu sahne alacak Sincan Belediyesi'nde 'Masal Masal İçinde' tiyatro oyunu sahne alacak Sincan Belediyesi bölge halkını farklı etkinliklerle bir araya getirmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi çocuklar için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi ve hafta sonu tiyatro gösterisinde bütün minik Sincanlı'yı bir araya getiriyor
Sincan Belediyesi ilk ve ortaokul öğrencilerine hediye dağıttı! Sincan Belediyesi ilk ve ortaokul öğrencilerine hediye dağıttı! Ankara'daki ilçe belediyeleri çalışmaları ile çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Sincan belediyesinden ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik yapılan hediye dağıtımı da büyük bir ilgi gördü.
Sincan Belediyesi'nin Gençlik Merkezleri yoğun ilgi görüyor Sincan Belediyesi'nin Gençlik Merkezleri yoğun ilgi görüyor Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 5 farklı noktada inşa edilen Gençlik Merkezleri yoğun ilgi görüyor.
Sincan Belediyesi 5 noktada çorba dağıtımına devam ediyor Sincan Belediyesi 5 noktada çorba dağıtımına devam ediyor Ankara'nın belediyeleri yaptıkları işler ve yürüttükleri projelerle takdir toplamaya devam ediyor. Sincan Belediyesi' de bu belediyeler arasında örnek gösterilecek projelere imza atmaya devam ediyor.
Sincan Belediyesi Millet Kıraathaneleri hizmet vermeye devam ediyor Sincan Belediyesi Millet Kıraathaneleri hizmet vermeye devam ediyor Sincan Belediyesi yaptığı etkinlikler ve faaliyetlerin yanı sıra eğitime verdiği önemle de adını sıkça duyurdu. Sincan da İlki 2018 yılında hayata geçirilen Millet Kıraathaneleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarında yeni eğitim dönemi için ders zili çaldı Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarında yeni eğitim dönemi için ders zili çaldı Sincan Belediyesi müzik alanında yeteneği olan bölge halkına destek vermeye devam ediyor. Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarında ders zili çaldı.
Ankara'da 'sütanne' ilanları verip topladığı kedilere kötü muamele yapan şahıs gözaltına alındı Ankara'da 'sütanne' ilanları verip topladığı kedilere kötü muamele yapan şahıs gözaltına alındı Ankara'da Sincan ilçesinde yavru kediler için "sütanne var" ilanı vererek yavru kedileri toplayan şahıs gözaltına alındı.
Sincan'ın renkli sokakları Sincan'ın renkli sokakları Sincan Belediyesi sokaklarını ve alt geçitlerini renklendirmeye devam ediyor. Yaptıkları çalışmalarla örnek bir Belediye olan Sincan Belediyesi, renkli sokaklarıyla da örnek olmaya devam ediyor.
Sincan Belediyesi yapımı biten kreşlerin açılışını yapmaya başladı Sincan Belediyesi yapımı biten kreşlerin açılışını yapmaya başladı Sincan Belediyesi ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri kreşler inşa etti. Kreşlerin açılışlarını bir bir yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan açılışa vatandaşları da davet ediyor.