Sincan

Sincan'da dev proje! Arasta Sincan Sincan'da dev proje! Arasta Sincan Ankara ilçe belediyeleri yaptığı projeler ve çalışmaları ile örnek olmaya devam ederken Sincan Belediyeside mega yatırımları ile adından sıkça bahsettiriyor.
Sincan Belediyesi 29 adet dükkan satışı yapacağını açıkladı! İşte ihale bilgileri Sincan Belediyesi 29 adet dükkan satışı yapacağını açıkladı! İşte ihale bilgileri Ülkemizde artan taşınmaz fiyatları nedeniyle vatandaşların alternatif arayışı devam ediyor. Belediyeler tarafından taşınmazlar satışa sunulmaya devam ederken Ankara'da yaşayanlara Sincan Belediyesi'nden dükkan satışı yapılacağı bildirildi.
Ankara Sincan'da motosiklet kazası sonucu 2 kişi köprüden düştü! 1 ölü, 1 ağır yaralı! Ankara Sincan'da motosiklet kazası sonucu 2 kişi köprüden düştü! 1 ölü, 1 ağır yaralı! Dün gece saatlerinde Ankara Sincan'da meydana gelen kazada motosiklet ile seyir halinde olan 2 kişi köprüden düştü.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Cumhuriyetin 100. yasına özel mesaj yayınladı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Cumhuriyetin 100. yasına özel mesaj yayınladı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Murat Ercan, mesajında birlik ve beraberlik duygusu dikkat çekti.
Sincan Belediyesi sokak hayvanlarını hem besliyor hem tedavi ediyor Sincan Belediyesi sokak hayvanlarını hem besliyor hem tedavi ediyor Ankara'da ilçe belediyeleri yaptıkları projeler ve yürüttükleri çalışmalar ile ülke genelinde örnek olmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi' de bu ilçeler arasında zirvedeki yerini koruyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan sokaklarını dolaşıyor Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan sokaklarını dolaşıyor Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan hafta içi, hafta sonu demeden Sincan sokaklarını gezip tek tek vatandaşlarla sohbet ediyor.
Sincan Belediyesi'nin tohum desteği çiftçinin yüzünü güldürdü Sincan Belediyesi'nin tohum desteği çiftçinin yüzünü güldürdü Sincan Belediyesi vatandaşların sorunlarına yönelik yürüttüğü projeler ile takdir toplamaya devam ederken son olarak çiftçiye verdiği tohum desteği ile çiftçinin yüzünü güldürdü.
Sincan Belediyesi İpek Tuzcuoğlu'nu ağırlayacak Sincan Belediyesi İpek Tuzcuoğlu'nu ağırlayacak Sincan Belediyesi düzenlediği etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Son olarak düzenlediği "Kadın Kadına Aile Programı" ile İpek Tuzcuoğlu Sincan'da vatandaşlarla bir araya gelecek.
Ankara Sincan'da park halindeki araç alev aldı Ankara Sincan'da park halindeki araç alev aldı Başkent Ankara'da park halindeki bir araç bir anda alev alması sonucu küle döndü.
Sincan'da sokak hayvanları aç kalmıyor! Sincan Belediyesi sokak canları için 78 besleme noktası oluşturdu Sincan'da sokak hayvanları aç kalmıyor! Sincan Belediyesi sokak canları için 78 besleme noktası oluşturdu Sonbahar mevsiminin gelmesi ile beraber sokak hayvanlarının aç kalmaması için Sincan Belediyesi harekete geçti. Sokak hayvanlarının beslenebilmesi için ilçedeki besleme noktalarının sayısını 78’e yükselten belediyenin örnek davranışı alkış topladı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan ziyareti sırasında açıkladı! Her eli sıkacaksınız, her haneye gireceksiniz Sincan Belediye Başkanı Ercan ziyareti sırasında açıkladı! Her eli sıkacaksınız, her haneye gireceksiniz Sincan Belediyesi'nin ilçedeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşın istek ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarını sürdüren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da çeşitli ziyaretleri devam ediyor.
Sincan'da Sosyal Tesisler faaliyete geçiyor Sincan'da Sosyal Tesisler faaliyete geçiyor Ankara'nın ilçe belediyeleri yaptığı çalışmalar ile örnek olmaya devam ederken Sincan Belediyesi' de yaptığı çalışmalar ile Ankara'da zirvedeki yerini koruyor. Sincan Belediyesi söz verdiği gibi açılışlarını tek tek yapmaya devam ediyor.