Sincan

Sincan Belediyesi ev hanımlarına meslek edindiriyor Sincan Belediyesi ev hanımlarına meslek edindiriyor Sincan Belediyesi ev hanımlarının daha kaliteli vakit geçirip meslek edinebilmeleri için hobi ve meslek edindirme kurslarına devam ediyor.
Sincan'da Yarım Elma Hayır Çarşısı ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor Sincan'da Yarım Elma Hayır Çarşısı ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öncülüğünde hizmete açılan Yarım Elma Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor.
Sincan Belediye Başkanı Ercan’dan öğrencilere ziyaret! Sincan Belediye Başkanı Ercan’dan öğrencilere ziyaret! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçedeki öğrencileri ziyaret etmeye devam ediyor. Ara tatilde olan öğrencilerden çeşitli bilgiler alan Başkan Ercan, millet kıraathanelerinde ders çalışan öğrencileri sevindirdi.
Sincan'da Spora Yoğun İlgi Sincan'da Spora Yoğun İlgi Ankara'nın Sincan ilçesinde, gençlerin sporla iç içe büyümesi ve yeni yeteneklerin ortaya çıkması için yapılan yatırımlar meyvelerini vermeye başladı. İlçeye kazandırılan spor tesisleri, gençlerden yoğun ilgi görüyor.
Ankara’da “Dünya Uzman Çavuşlar Günü” kutlaması gerçekleşti! Ankara’da “Dünya Uzman Çavuşlar Günü” kutlaması gerçekleşti! Bugün Ankara Sincan'da 12 Kasım Dünya Uzman Çavuşlar Günü kutlaması gerçekleştirildi.
Kadın Eli Usta Seminerinde yetişen kadınlar Sincan Hanımlar Lokali'nin duvarlarını yeniledi Kadın Eli Usta Seminerinde yetişen kadınlar Sincan Hanımlar Lokali'nin duvarlarını yeniledi Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kadın istihdamına yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz olarak başlattığı kurslarla istihdama da katkı sunulurken eğitimlere katılan kadınlardan haber geldi.
Sincan Belediyesi maaş ödemelerinin TROY KART uygulaması ile ödeneceğini duyurdu Sincan Belediyesi maaş ödemelerinin TROY KART uygulaması ile ödeneceğini duyurdu İsrail'in Gazze'ye gönelik saldırıları devam ederken ülke genelinde protestolar ve boykotlarda devam ediyor. Sincan Belediye Başakanı Murat Ercan tarafından yapılan son açıklamaya göre personelin maaş kartının TROY KART olmasına karar verildiği öğrenildi.
Sincan Belediyesi açılışlarına devam ediyor Sincan Belediyesi açılışlarına devam ediyor Başkentte ilçe belediyeleri yaptıkları çalışmalar ve yürüttükleri projeler ile örnek olmaya devam ederken Sincan Belediyeside bu konuda zirvedeki yerini koruyor.
Sincan Park için geri sayım başladı! Sincan Park için geri sayım başladı! Yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü projeler ile başkentte örnek belediyeler arasında zirvedeki yerini koruyan Sincan Belediyesi, Ankara'nın gözdesi olacak Sincan Park için gün sayıyor.
Sincan'da 1259 öğrenci Türk Kızılaya kan bağışında bulundu! Sincan'da 1259 öğrenci Türk Kızılaya kan bağışında bulundu! Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Sincan'da yer alan 13 okulda toplamda 1259 öğrencinin kan bağışında bulunduğu öğrenildi.
Sincan'da gençler hayallerine yaklaştırılıyor Sincan'da gençler hayallerine yaklaştırılıyor Sincan Belediyesi, eğitime verdiği önemle adını gündemden düşürmüyor. Spn olarak “Dijital Dönüşüm Akademisi” ile gençlere umut olan belediye vatandaşlardan tam not aldı.
Sincan Belediyesi ilçeye 2 Mahalle Konağı daha kazandıracak Sincan Belediyesi ilçeye 2 Mahalle Konağı daha kazandıracak Sincan Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlar için yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi, ilçeye 2 yeni mahalle konağı daha kazandıracaklarını açıklarken detaylar da belli oldu.