Sincan

Ankara Sincan’da 5 kişiyi öldüren katil zanlısının ifadesi kan dondurdu! Ankara Sincan’da 5 kişiyi öldüren katil zanlısının ifadesi kan dondurdu! Başkent Ankara'da yaşanan komşu cinayeti günlerdir gündemden düşmüyor. Türkiye'nin kanını donduran olayda gürültü nedeniyle komşusu ile arasında çıkan tartışmada 5 kişiyi öldüren katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı.
Sincan’da çevre dostu bir proje daha! Sincan Park için geri sayım başladı Sincan’da çevre dostu bir proje daha! Sincan Park için geri sayım başladı Sincan Belediyesi’nin çevre dostu projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Çevre dostu aydınlatma ve sulama sistemlerinde enerji verimliliği ile Sincan Park’ta sona gelindi.
Sincan'da meydana gelen kavgada 1 kişi ağır yaralandı! Sincan'da meydana gelen kavgada 1 kişi ağır yaralandı! Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen kavgada bir kişinin ağır yaralandığı bilgisine ulaşıldı.
Sincan Belediyesi randevu usulüyle ücretsiz temizlik hizmeti veriyor! Sincan Belediyesi randevu usulüyle ücretsiz temizlik hizmeti veriyor! Ankara'daki ilçe belediyeleri farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi evlere özel ücretsiz temizlik hizmeti sunarken bu hizmetten kimlerin yararlanabileceğini de belediye tarafından detaylandırıldı.
Sincan Belediyesi Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı! Sincan Belediyesi Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı! 24 Kasım Öğretmenler Günü Sincan Belediyesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, okulları ziyaret ederek öğretmenler bir araya geldi.
Sincan'da komşularının katlettiği 5 kişi için cenaze töreni düzenlendi Sincan'da komşularının katlettiği 5 kişi için cenaze töreni düzenlendi Ankara’nın Sincan ilçesinde komşuları tarafından katledilen aynı aileden 2'si çocuk 5 kişinin cenazeleri, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Hayatını kaybeden 5 kişilik aile için cenaze töreni düzenlendi.
Ankara Sincan Anadolu Lisesi'nde  44 yıllık Coğrafya Öğretmeni İlker'e veda! Ankara Sincan Anadolu Lisesi'nde 44 yıllık Coğrafya Öğretmeni İlker'e veda! Ankara'da emekli olan 44 yıllık Coğrafya Öğretmeni Sadettin İlker'e öğrencileri unutulmaz bir veda düzenledi. Sincan Anadolu Lisesi'nden emekliliğe ayrılan İlker, veda anında duygusal anlar yaşadı.
Sincan Belediyesi emlak, ÇTV, ilan reklam vergileri için son ödeme tarihini duyurdu! Sincan Belediyesi emlak, ÇTV, ilan reklam vergileri için son ödeme tarihini duyurdu! Ülkemizde vergi ödemelerini belirlenen tarih aralıklarında yapmak önem taşıyor. Bu kapsamda belediyeler de son günlerde sıklıkla uyarı yayımlamaya başlarken Sincan Belediyesi'nden açıklama geldi.
Ankara Sincan'da komşu katliamı! Aynı aileden 5 kişi katledildi Ankara Sincan'da komşu katliamı! Aynı aileden 5 kişi katledildi Başkent Ankara'da aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi, zaman zaman gürültü nedeniyle tartıştıkları komşuları tarafından tüfekle vurularak öldürüldü. Sincan'da meydana gelen olayın faili gözaltına alındı.
Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri'nde eğlence bitmiyor! Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri'nde eğlence bitmiyor! Sincan Belediyesi’nin hizmete açtığı çocukların anneleriyle beraber güvenli ve keyifli zaman geçirdiği anne-çocuk oyun evlerinde çocuklar her gün farklı etkinliklerle eğlenerek öğreniyor.
Sincan Belediyesi'nin seralarında Öğretmenler Günü hazırlığı başladı Sincan Belediyesi'nin seralarında Öğretmenler Günü hazırlığı başladı Sincan Belediyesi'ne ait seralarda Öğretmenler Günü telaşı başladı. Sincan Belediyesi'nin seralarında 24 Kasım Öğretmenler Günü için rengarenk çiçeklerin hazırlığına başlandığı bildirildi.
Ankara Sincan'da 7 kişinin yaralandığı trafik kazasının görüntüleri paylaşıldı Ankara Sincan'da 7 kişinin yaralandığı trafik kazasının görüntüleri paylaşıldı Ankara’da sürati olduğu iddia edilen işçi servisi sürücüsü, karşısına çıkan okul servisine çarpmamak için çabaladı. Ani manevra yapan sürücü aracının kontrolünü kaybederek cami avlusuna girdi. Olaya dair kamera kayıtları ortaya çıktı.